1500 e kadar temiz org arıyorum

Cevap: 1500 e kadar temiz org arıyorum

dostlar bence konuyu kapatalım.boşyere konuyu uzatıp birbirimizi kırmaya gerek yok.saygılar....

ne oluyo burda böyle ya arkadaşımız hangi klavye öneririsiniz demiş.
şiddetli bir kavga çıkmış yapmayın arkadaşlar burda hepimzin amaçları aynı M ü z i k .
herkes kardeş birbirimizi kırmanın bir alemi yok.

evet abiler ne oluyoruz ya,,,bence birbirinizden özürdileyin uzatmayın kırmayın kırılmayın,,hepimiz müzisyeniz,,arkadaşız,,hadi özürdileyin birbirinizden kapatın gitsin,,,saygılar

yoo biz kavga etmıyoruz..hergun boyleyız..bunu yapmazsak rahat edemıyoruz..ne dedın ali??

şaka yapıyolar ya şaka değilmi dante __sorf abicim..saygılar..kırmayalım birbirimizi bugün varız yarın yokuz üç günlük dünya için deymez be abiciğim..

şaka tabi yaaaaaaaa

alim bitanedir ne dedin aliiii
len bi cevap yaz yaww

arkadaşlar herkese öncelikle selam
konu içinde kavga çıkması üzdü beni :(
hepinize önerileriniz görüşleriniz için teşekür ediyorum ama uygun bir alet halen bulamadım genede ilan güncel sayılr teşekkürler

gursel_1757 hayırlısı olsun dostum benim yazdıklarım bazıları tarafından yanlış anlaşılmış onun için herkesten yanlış anlaşılma için özür dilerim ben sıkışık bir arkadaş satarken kastetmek istediğim ihtiyacı görülsün bekle anlamındadı sende güzel bir klavye sahibi olururdun diye yazmıştım alan memnun satan memnun ama ne edelim herkes bir tarafa çekiyor lafları herkesin anlama kabileyetine göre yazmayada kalkarsak ooo işimiz var nese uzatmadan gönlünce olsun herşey.. saygılarımla....

Arkadaşlar,yaşanan ve yazılanlardan ötürü herkesten özür diliyorum ama maalesef bi arkadaşımız genel ahlaka ve sosyal olguya ters,bu sitenin kişiliğine aykırı ve insan haklarını aşağılayan tarzda mesajlar yazmakta ve forumlarda bu şekilde absürd türkçe ile yer almakta idi...Çoktandır takibimde olan arkadaş banada özelden çok aykırı mesajlar çekmişti...Yaşananları sadece ben değil,değerli adminlerde fark etti galiba ki arkadaş Bann yemiş...Kendisi adına yaşananlardan üzgünüm ama maalesef bu siteninde kuralları var...Saygılarımla