Arama sonuçlarınız

  1. Egeli_Gökhan

    ***üzülme---ferda anıl yarkın ..*-*///sadece piano

    Cevap: ***üzülme---ferda anıl yarkın ..*-*///sadece piano gayet hoş olmuş temiz bir çalışma ellerinde sağlık .
  2. Egeli_Gökhan

    a2000 kısa bi demo

    Cevap: a2000 kısa bi demo eline sağlık ama demo çok basit olmuş biraz daha süslersen daha iyi olabilirdi. sesler de temiz geliyor soft sesler tam bar cafe canlı müzik tarzı
  3. Egeli_Gökhan

    Nejat Levent Abimizi Kaybettik... :(

    Cevap: Nejat Levent Abimizi Kaybettik... :( Allah gani gani rahmet eylesin.Tüm yakınlarının başı sağ olsun.
  4. Egeli_Gökhan

    İcralık mal almak...

    Cevap: İcralık mal almak... ben şahsen hiç almadım ama sağdan soldan alan kişiler tanıtım.ve bunların bir çoğuna da icralık mallar yar olmadı.aldıkları maldan hayır göremediler.çoğunlukla araba alanlar daha çok başına bela aldı.ne demişler ağlayanın malı gülene yar olmazmış.ben şahsen almam bu...
  5. Egeli_Gökhan

    Birkaç Mehmet ölmüş, ne çıkar :(

    Cevap: Birkaç Mehmet ölmüş, ne çıkar :( aynen abi benimde zoruma gitti çok kendi evlatları askerde olsa böyle konuşmazlar. Bende vatani görevini yapmış biri olarak şiddet ve hiddetle kınıyorum daha yazacak çok şey var ama terbiyem ve bu ortam müsait değil.Bütün şehitlerimize rahmet yakınlarına...
  6. Egeli_Gökhan

    Geçen gün bende bir pa500 tr aldım

    Cevap: Geçen gün bende bir pa500 tr aldım hayırlısı olsun pa500 tr on numara cihazdır. Demolarını bekleriz.
  7. Egeli_Gökhan

    Kal benim için (or700v2plus)

    Cevap: Kal benim için (or700v2plus) ritmin altyapıları iyimiş or700 tr de iyi tabiki ama sen ve solist abi de iyi iş çıkarmışsınız. tebrik ederim.
  8. Egeli_Gökhan

    ★★★ yıkılmak yok oyle!★★★

    Cevap: ★★★ yıkılmak yok oyle!★★★ işte kalite farkı tyros3 ve reis :)
  9. Egeli_Gökhan

    ***tyros-3-duduk***

    Cevap: ***tyros-3-duduk*** valla yine çok iyi olmuş parmaklarına sağlık
  10. Egeli_Gökhan

    ★★★tyros-3-son-★★★

    Cevap: ★★★tyros-3-son-★★★ 10 numaradan 9 eksik :) zevkle dinledim eline sağlık.
  11. Egeli_Gökhan

    OR700TR v2 plus mı Korg Pa80 mi?

    Cevap: OR700TR v2 plus mı Korg Pa80 mi? her ne kadar v2 plus yeni teknoloji olsada düğün yapacaksan pa80 derim ben. çünkü cihaz her zaman yenilenebiliyor kapalı cihaz değil yani.tamam eski cihaz ama temizini de bulabilirsin bence.unutmayın ki pa80 devrim yapmış bir cihazdır.;)
  12. Egeli_Gökhan

    Yamaha Or700 V2 Plus Abe Kaynana Demo

    Cevap: Yamaha Or700 V2 Plus Abe Kaynana Demo eline sağlık güzel olmuş.ama tabiki birbirimizi kandırmayalım pa80 1 gömlek üstündür .
  13. Egeli_Gökhan

    **hap koydum** yeni demo (furalabi)

    Cevap: **hap koydum** yeni demo (furalabi) tabi pa80 bildiğimiz cihaz ritmde bilindik böcek 9/8 :) kayıt iyi olmadı mı alt yapı yanıltır adamı.ama canlısı 10 numara.
  14. Egeli_Gökhan

    **hap koydum** yeni demo (furalabi)

    Cevap: **hap koydum** yeni demo (furalabi) usta güzel olmuş da alt yapı bana pek iyi gelmedi acaba ses kayıdı mı iyi olmadı.
  15. Egeli_Gökhan

    Alet değişikliği (A300 to İ30

    Cevap: Alet değişikliği (A300 to İ30 dostum a1000 ve i30 kullanmış biri olarak sana şunu söyleyim.düz a1000 lerin sesleri çok kötü ritmlerde de korg i30 la kıyaslarsak darbukalar biraz daha iyi ancak ritmler alaturka değil tokluk hissi vermiyor.i30 u zaten anlatmaya gerek yok zamanının baba...
  16. Egeli_Gökhan

    Tyros 4 demo -gideceğim bu ellerden...

    Cevap: Tyros 4 demo -gideceğim bu ellerden... süper ötesi orjinal olmuş ellerine sağlık.tabiki senin ve t4 ün performansı.
  17. Egeli_Gökhan

    Cengiz Kurtğolu Aşkımsın Sen Demo By Raporsuz

    Cevap: Cengiz Kurtğolu Aşkımsın Sen Demo By Raporsuz süper olmuş bende cengiz ciyim çok severim.başka demolarında varsa zevkle dinlerim. Yaşayan efsane C.KURTOĞLU . . .
  18. Egeli_Gökhan

    Korg pa800 & pa500tr yastayım

    Cevap: Korg pa800 & pa500tr yastayım demo süper olmuş kardeşim devamını bekleriz.Siz her zaman biraraya gelin böyle demoları özledik valla :)
  19. Egeli_Gökhan

    İzmir 9/8 Ritim-A300Tr V2 ...

    Cevap: İzmir 9/8 Ritim-A300Tr V2 ... ritm güzel olmuş bence a300 de daha iyisi yapılamaz.
  20. Egeli_Gökhan

    sahnemden canlı kayıt roland gw8 yamaha or 700 v1

    Cevap: sahnemden canlı kayıt roland gw8 yamaha or 700 v1 gayet hoş olmuş eline sesine sağlık abim
Geri
Üst