Yamaha Or700 V2 Plus Abe Kaynana Demo

• Konbuyu başlatan Djorhan
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 17
  • Görünümler : 4K
Cevap: Yamaha Or700 V2 Plus Abe Kaynana Demo

çalımın ve ritim güzel ama sesler pek içimi açmadı daha öncednde kullandığım cihaz picbend tuştakımı ve menü kullanımı işime gelmediği için satmıştım başarılar kardeşim slow çalışmalarda bekleriz

Batuh 'un düzenlemiş olduğu bi keman sesi var onu klavyeye yükle dinle bakalım böyle bir keman hangi klavyede dinledin??

aynen benim demek istediğim buydu ağzımdan aldın:)işte en iyi örneklerden biri budur.işlenince bunun gibi sonuçlar çıkıyor.

Öncelikle eline sağlık. Çok güzel bir demoydu. Evet arkadaşlar haklı. Sesleri işlediğiniz zaman korkunç farklar ortaya çıkıyor. Bendeki bile öyle ki Plus' ı düşünemiyorum bile. Bence bu aletin teknik detayları çok iyi öğrenilmeli. Hala çözümleyemediğim detayları var. Sadece bir dezavantajı var. Diğer markalarda da öyle midir, bilmiyorum? Kulaklıkla çalışınca, akorlar, ritmler ve seslerin oranı farklı oluyor. Çıplak kulaklıkla dinleyince, volüm yükseklikleri değişiyor. Bir de tesisata bağlarsanız, sanırım tamamen farklı olur. O yüzden, ritm ve ses çalışması yaparken, tesisatı olanlar mutlaka tesisata bağlıyken yapsınlar çünkü o zaman her ses çok daha berrak algılanabiliyor. Böylece müthiş zevk alıyorsunuz. Ben V2 den öyle memnunum ki plus yaptırma gereği bile duymadım. Ama anlatılanlardan ve dinlediklerimden yola çıkarak çok daha iyi olduğunu söyleyebilirim.

öncelikle eline sağlık. çok güzel bir demoydu. Evet arkadaşlar haklı. Sesleri işlediğiniz zaman korkunç farklar ortaya çıkıyor. Bendeki bile öyle ki plus' ı düşünemiyorum bile. Bence bu aletin teknik detayları çok iyi öğrenilmeli. Hala çözümleyemediğim detayları var. Sadece bir dezavantajı var. Diğer markalarda da öyle midir, bilmiyorum? Kulaklıkla çalışınca, akorlar, ritmler ve seslerin oranı farklı oluyor. çıplak kulaklıkla dinleyince, volüm yükseklikleri değişiyor. Bir de tesisata bağlarsanız, sanırım tamamen farklı olur. O yüzden, ritm ve ses çalışması yaparken, tesisatı olanlar mutlaka tesisata bağlıyken yapsınlar çünkü o zaman her ses çok daha berrak algılanabiliyor. Böylece müthiş zevk alıyorsunuz. Ben v2 den öyle memnunum ki plus yaptırma gereği bile duymadım. Ama anlatılanlardan ve dinlediklerimden yola çıkarak çok daha iyi olduğunu söyleyebilirim.

aynen ruhi hocam size katılıyorum 8yıl önce a1000e ritim yazılırken tesisata bağlıyıp öyle yazıyolardı çevremdeki piyanistler

eline sağlık usta ritimi çok beğendim ama sesler birazdaha sönük kalmış ama yinede güzel olmuş

yorumlar için sagolun. ses açısında ilk aldıgım zamanlar açmadı ots leri kurcalıyorum güzel sesler çıkıyor editleme ile ugrastım biraz parametre teknigini ögrenmek lazım ince ayarlar felan ugrasmak gerekiyor batuhun o kemanını dinlemeedim daha dogrusu okadar ses var icinden çıkartamadım. bu demo pazar günü öylesine yaptıgım demo can sıkıntısından özenmedim yalan yanlış bastım notalara canı sıkılanlar iyi bilir :D

eline sağlık güzel olmuş.ama tabiki birbirimizi kandırmayalım pa80 1 gömlek üstündür .

Eline sağlık