klavye çalıyorum gelin çıkarmalarında kullanabileceğim basit üflemeli ensturman aramaktayım..klavyeci olarak calabileceğim üflemeli önerilerinizi bekliyorum zurna klarnet vs gibi
Moderatör tarafında düzenlendi:
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Konu efesblue tarafından ( 3 Gün önce Saat 07:34 PM ) değiştirilmiştir.klavye çalıyorum gelin çıkarmalarında kullanabileceğim basit üflemeli ensturman aramaktayım..klavyeci olarak calabileceğim üflemeli önerilerinizi bekliyorum zurna klarnet vs gibi
üslüpta bişey olmadığı gibi yeniden diyorumki bizim memletimizde bu olay bilader çingene vardır abdallar vardır onlar davul zurna işi yapıyorlar ben onu yazdım ama insanlar nereleriyle okuyorlar bilemem ben.... Herkezden özür dilerim.... şunuda unutmayınki sizin yaptığınız radikallik değil bencilliktir !!
Konu efesblue tarafından ( 3 Gün önce Saat 07:34 PM ) değiştirilmiştir.
Konu ilk açıldığında nasıl bir hitap şekli vardı bilemiyorum ancak başka bir mesajınızda insanlar nerelerile okuyorlar bilemem ben gibi bir cümlede hoş değil.
Lütfen mesajlarınızda cümlelerinizi biraz daha seçerek kullanınız.
Konunuza gelince; kendiniz klavye kullanıyorsunuz,
Gelin ve Damat çıkarken üflemeli alet kullanmayı düşünüyorsunuz,
Üflemeli aletler içerisinde en kolay kullanabileceğiniz hangisi olduğunu soruyorsunuz,
Arkadaşım eğer gerçekten iyi bir müzisyenseniz hangi aletin nasıl kullanıldığını öğrendikten sonra, hiç farketmez. bu alet ister klarnet, ister zurna olsun. Biraz acemilikten sonra iyi bir müzik kulağı ile kolayca çalabilirsin.