TEKİNOĞLU Gold Vip Üye 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 10 Kas 2004 Mesajlar 2,640 Tepkime puanı 106 Puanları 63 Yaş 55 Konum İstanbul Enst. Bağlama, Pa-80 ve Or-700 TR V1 5 May 2010 #1 Ziraat Türkiye Kupası Trabzon Spor'un Skor 3 - 1 hayırlı ve uğurlu olsun. Saygılarımla,
ZAFER 1983 Altın Moderator Vip Üye 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 3 Ocak 2009 Mesajlar 4,183 Tepkime puanı 36 Puanları 48 Yaş 42 Konum TOKAT ERBAA Enst. KORG PA 900 5 May 2010 #2 Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Trabzon Spor'un bu iki sezondur fenerden nefret ettim,,bir macını kacırmazdım,,fenerliyim ama yok artık fener bnm için,,trabzona hayırlı olsun
Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Trabzon Spor'un bu iki sezondur fenerden nefret ettim,,bir macını kacırmazdım,,fenerliyim ama yok artık fener bnm için,,trabzona hayırlı olsun
servetiçen Altın Vip Üye 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 14 Kas 2005 Mesajlar 702 Tepkime puanı 5 Puanları 18 Konum kocaeli Web sitesi www.korfezmuzik.com Enst. KORG Pa 3x 5 May 2010 #3 Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Trabzon Spor'un tebrikler trabzon hakederek aldılar.bir kocaelispor lu olarak trabzonspor u tebrik ederim.
Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Trabzon Spor'un tebrikler trabzon hakederek aldılar.bir kocaelispor lu olarak trabzonspor u tebrik ederim.
haberci_arif Administrator Yönetici Administrator Vip Üye 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 21 Ocak 2010 Mesajlar 1,644 Tepkime puanı 66 Puanları 48 Konum Sultanciftlgi/Sultangazi Web sitesi www.ceptelefonuparcasi.com Enst. Korg İS40 5 May 2010 #4 Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Trabzon Spor'un bütun trabizon siporlu uşakları teprik edeyrum bi fotosunu çekinde fenere yollayın bari
Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Trabzon Spor'un bütun trabizon siporlu uşakları teprik edeyrum bi fotosunu çekinde fenere yollayın bari
C cihan 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 13 Şub 2010 Mesajlar 148 Tepkime puanı 0 Puanları 16 Yaş 36 Enst. casio at1 , cort x2(gitar) ,prelude 5 May 2010 #5 Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Trabzon Spor'un kusura bakma abi bn yeni konu açtım. fenerlileri biraz kızdıralım ordan devam edelim msjlaşmaya
Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Trabzon Spor'un kusura bakma abi bn yeni konu açtım. fenerlileri biraz kızdıralım ordan devam edelim msjlaşmaya
yunus_53 paylaşımcı üye Vip Üye 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 12 Kas 2008 Mesajlar 1,226 Tepkime puanı 3 Puanları 38 Konum RİZE Enst. XD9 PLUS 3 5 May 2010 #6 Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Trabzon Spor'un trabzonsporumuzu canı gönülden kutluyorum ..muhteşem oynadılar hakederek kazandılar .
Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Trabzon Spor'un trabzonsporumuzu canı gönülden kutluyorum ..muhteşem oynadılar hakederek kazandılar .
emreyusuf55 **Müzik** Vip Üye 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 21 Ocak 2010 Mesajlar 1,401 Tepkime puanı 12 Puanları 38 Konum TEKİRDAG Enst. SAZ 5 May 2010 #7 Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Trabzon Spor'un KIZACAK darilacak bir sey yok kupa bize her zaman yaksir fb den almak daha cok yakısır helal olsun bizim usaklara uzulmeyin fb liler biz nasil sampionlugu bekliyorsak sizde bu kupayi bekleyeceksiniz
Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Trabzon Spor'un KIZACAK darilacak bir sey yok kupa bize her zaman yaksir fb den almak daha cok yakısır helal olsun bizim usaklara uzulmeyin fb liler biz nasil sampionlugu bekliyorsak sizde bu kupayi bekleyeceksiniz
RaPoRSuZ Co Admin Administrator Vip Üye 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 21 May 2004 Mesajlar 3,765 Tepkime puanı 27 Puanları 48 Konum Artvin-Hopa Enst. Korg Pa3X 6 May 2010 #8 Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Trabzon Spor'un Bize Her Yer Trabzon
ChordSolo Forum Doktoru Yönetici Administrator Vip Üye 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 7 Tem 2008 Mesajlar 4,044 Tepkime puanı 32 Puanları 48 Konum Düzce Web sitesi chordsolo.wixsite.com Enst. Yamaha PSR670&750 6 May 2010 #9 Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Trabzon Spor'un ha 27,ha 28... ne yapalım kader işte...
Nejat Levent MERHUM ( Allah Rahmet eylesin) 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 9 Nis 2005 Mesajlar 1 Tepkime puanı 9 Puanları 3 6 May 2010 #10 Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Trabzon Spor'un Fener Seneye Yener. Fenerliyiz doner doner gene yeneriz.
Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Trabzon Spor'un Fener Seneye Yener. Fenerliyiz doner doner gene yeneriz.