Cevap: ZAFER1983 abi PA80DE kartın cevomu yada soner mi olduğunu öğrenmek istedim ve.
arkadaşlar bn bu pa80i yeni almıştım.ZAFER 1983 abi baştta olmak üzere çok yardımcı oldunuz..bna demiştinizki kartın soner mi cewo mu olduğunu öğrenmek için fotosunu çek buraya koy bi bakalım sna söyleriz demiştiniz.bn yeni olduğum için bilmiyom nerenin fotosunu çekecem; program?performans?user1-user2 user dk ?? hangisini??
üstadlarımm bna aşamalı olarak anlatırsanız bnde fotosunu çekip buraya koycam..bol kazançlar çok saolun şimdiden

şimdi öncelikle şunu belirtmek isterim,bu tarz soruları özel mesajla sorabilirsin kardeşim,şahıs adına konu açmayınız,
pa80de kart olayı çok karışık bir mevzudur,
çoğu kart birbirini desteklediği için kartın kime ait olduğunu biliyorsanız sıkıntı yok,bilmiyorsanız ismini öğrenmek çok sıkıntılı,öğrenmek imkansız gibi birşey,şansa kartları setleri deneyerek tutturursan tutturdun,pa80 de kart değiştirmek uzun iş zaten,pa800de basit ama pa80 maalesef uğraştırıyo,çok zaman gidiyor,
nedeni şu,
kimisi kendine özel kart yapıyo,değişik kartlardan alıntılar yapıyo(sample olarak,)
bazı kartlar birbirini destekliyo,bazı arkadaşlar kartlardaki beğenmedikleri sampleleri silip kartın içeriğini değiştiriyo,
misal ben cevo kart kullanıyorum diyelim,içerisindeki beğenmediğim sampleleri silip beğendiğim sampleleri yüklüyorum diyelim,bu kart cevo tabanlı olur ancak cevonun bazı setlerini yüklediğimde sıkıntı yapar,neden çünkü sampleleri değiştirdim,bazıları bozuk çıkar,
çok uzun mevzu,fazla uzatmak istemem
kısaca önerim,
sen bi yerlerde sağlam bakup bul ve yeniden kartını doldur,
orga ve karta format at,başka kart set yükle,diğer türlü fotografla şunla bunla kartın kime ait olduğunu bulmak çok zor,en kısa yol bu,