ZAFER 1983 ÖZEL BİLDİRi

Cevap: ZAFER 1983 ÖZEL BİLDİRi

Ya ALLAH'tan hiçmi korkmuyo bunlar yazık geçmiş olsun arkadaşlar.

dolandırılan kişi malesef benim arkadaşlar.inanın bundan önce yaa bu adamlar salakmı diyodum nasıl kaptırıyolar bu parayı diyodum.adam öyle bi tezgah ayarlamışki arkdaşlar inanamazsınız zafer1983 nickli üyeyim ben dedi açtım baktım profile evet profilde pa800 yazıyo sonra dedimki msn de görüşelim ordada hemen elit müzik felan yazıyo kapalı kutu tyros4 black edition felan yaıyo abi yabancı değiliz aynı sitede takılıyoz felan dedi benim dükkan var dedi istersen kimliğimin fotokopisni yollayım dedi.önce ben yok dedim getir orgu öyle takas edelim dedim sonra adam öyle usta olmuşki kandırdı işte beni.ben parayı gönderince telefonu felan kapattı msn bidaha açmadı.
zafer kardeşimden özür dilerim.
beni dolandıran o piç bu sitede büyük ihtimal üye.
gerçek ismi MUSTAFA MERTCAN KOSTAK

rahat olsun bakalım onu bulacağıma emin olsun o.

hocam çok geçmiş olsun sizin adınıza çok çok üzüldüm,
araştırın sonuna kadar mücadele edin,

bu nasıl tuzak yaw,beni sitede çoğu arkadaşımız bilir,özellikle benim ismimi kullanarak bunu yapması ve nedeni kolayca anlaşılmaktadır,

özellikle böyle bi konu açarak herkesi bilgilendirmek istedim,adminimizin ve diğer yönetici arkadaşların isimleride kullanılabilir,çünkü sitede bu insanlar güvenilir yardımcıl paylaşımcıl ve herkesin tanıdığı insanlar olduğu için güven vereceği düşünülür kanatindeyim,

dikkatli olalım

güncel olsun önemli konudur

öğrenmeyen kalmasın herkes öğrensin,bir arkadaşımız daha dolandırıldı maalesef,
buradaki dolandırılma şeklinide öğrenin arkadaşlar duyunca şaşırdım valla,

kandırma dolandırma şekline bi bakarmısınız herkes bilsinki öğrensinki bu planlar boşa çıksın,

sizin isminizi veya siteden herkesin tanıdığı güvendiği insanlarında ismi kullanılabilir,öyle durumlarda siteden özel mesajla doğrulayın gerçekten o şahısmı değilmi bunu öğrenebilirsiniz,

herkes duyarlı olsun,kaptırmayınız rızıklarınızı emeklerinizi,çoluk çocuğunuzun ekmek parasını

saygılar

.
masum83 ve ZAFER 1983,

Arkadaşlar geçmiş olsun, inanın şaşırdım ve üzüldüm,

Bende buradaki arkadaşlarımdan alışverişim oluyor, Herhangi bir problemle karşılaşmadım,

Ama benim de başıma gelebilir, Bu sebeple de daha dikkatli olmamız gerekir,

Bizler her konuda dolandırıcılık dahil bidiğimiz kadarıyla herkese yardımcı oluruz,

Bize yeterki doğru ve dürüstlükle bilgiler ulaşsın,

Tekrar geçmiş olsun, İnşallah en kısa sürede problem giderilir...

arkadaşlar şuan bu mesajı benim yazdığımdan nasıl eminseniz bir alış veriş durumunda emin olmadan güvenmeyiniz .. site üzerindede güvendiğiniz kişilerin TM üzerinden size kendi üyelikleri ile irtibata geçmedikleri sürece itibar etmeyiniz.

ARKADAŞLAR GEÇMİŞ OLSUN
BİZLER ÖN PLANDA OLAN KİŞİLERİZ HERZAMAN ŞEYTAN HORTLAR
BİR GÜN ALLAH Bİ HORTLATIR İŞ OZAMAN ......................... GÖRÜRLER

bir sürü konular açtık ettik arkadaşlar görmeden almayın hiç bir şey ya bir sürü konular var yıllardır

Moderatör tarafında düzenlendi:

bu memlekette akıllıı çokk olunca böyle oluyor...saygılarr..

arkadaşlar önemli bir konu olduğu için tekrar güncelleme gereği duydum,dolandırıcılık çok tehlikeli boyutlara geldi, bunlara mahal vermemek için lütfen görerek alın şu cihazları artık,

yine 1 arkadaş daha dolandırıldı,böyle böyle nere gidecek bakalım bayram bayram insanın canı sıkılıyor

Biz ilanlarda boşamı yazıyoruz istanbulu içi alet elden teslim alıcam diye cihazlar ya kargoda patlıyo yada elinde patlıyo