- Enst.
- elektro ve klasik gitar
arkadaşlar roland hastalığım geçtiğimiz yıllarda g-600 ve g-1000 orglarım yüzünden sona ermişti.birinin ekranı gitti,g-1000 ise içi kurcalamaktan aleti telekıza çevirmişlerdi.zar zor yarı fiatlarına satıp bi daha org çalmıyacağım demiştim.ancak 2 sene dayanabildim.g-600 hiç aklımdan çıkmadı bir amatör olarak.zamanında bir sürü org kullanmama rağmen.yazılarımda belirtmiştim çok çok ii bulursam alıcam diye.ancak piyasada sıfır gibi denen g-600 leri görünce gülme krizine yakalanıyordum.sonunda yüksel bey aklıma geldi.yaptığımız görüşmeler sonunda beğenmezsem geri alma garantisi vererek.mavi ışıklı pırıl pırıl g-600 süper paketlenmiş şekilde hatasız ptt kapıda ödemeli kargo ile gönderdi.3 günde samsundan izmite geldi.açtım baktım ve alet cam gibi.alet almayı düşünenlere tavsiye ederim.sattığı malın 2.el olmasına rağmen arkasında durabilen düzgün bir insan.kendisine burdan teşekkür ediyorum.bu arada g-600 nevale lazım olan benimle irtibat kurabilir.siteye indiremiyorum çünkü.saygılar.......