Youtube ,de sorun var !!!!!!

yazıyorum

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
korg pa2x pro
Youtube ye giri yorum fakat açılmıyo izleyemiyorum
hata veriyor ,,,,An erroroccurret .please try aagain later.
şeklinde yazı çıkıyor DNS ayarlarını değiştirirsemde bu sefer
başka siteleri kullanamıyorum...
ne yapmalıyım teşşükkürler..

Cevap: Youtube ,de sorun var !!!!!!

Youtube ye giri yorum fakat açılmıyo izleyemiyorum
hata veriyor ,,,,An erroroccurret .please try aagain later.
şeklinde yazı çıkıyor DNS ayarlarını değiştirirsemde bu sefer
başka siteleri kullanamıyorum...
ne yapmalıyım teşşükkürler..

Youtube sitesi açılıp video açılmıyorsa sorun DNS de değil tahminimce. Flash Playerın güncellemesi varsa onu yapın , başka bir internet tarayıcısını deneyin. Bu sorun internet bağlantınız ile de alakalı olabilir.

bende hiç sorun yok

Akadaşlar bazı yerlerden Youtube'a giriş engelleniyor..Ben artık hiç giremiyorum..Özellikle Youtube'da hesabı olanlar sanırım tespit edildikleri için direk olarak englleniyor Türktelekom tarafından..Özgür Türkiye adına referanduma gittiğimiz bir günde iletişim sınırlaması gayet düşündürücü...

o oyarı yazısı bilgisayarda youtube jacker yüklü ise çıkar...youtube jacker programını kaldırın...dns ayarlarını

8.8.8.8
8.8.4.4 yapın kesin gireceksiniz.ben böyle giriyorum...

Youtube Giriş Güncel DNS numarası:
212.175.13.113 ve
193.140.100.210 videoları izleyemezseniz Flash player eklentilerini güncelleyin.Sorun devam ederse Kota sınırını aşınca genelde böyle sorunla karşılaşılabiliyor.Telekom internet hızının yavaşlatıyor sayfa zaman aşımına uğruyor.Yeni fatura başlangıçından itibaren eski hızına geri döner.

Evet teşekkür nedim kardeş bu işe yaradı.

k tunnel yazın googlye isterseniz buradan girin,,ben genelde buradan giriyorum,,size tavsiyem,,dns ayarlarını değiştiripte girmeyin bilgisayarınız risk altına girebiliyor,,bazı dns ayarlarının bilgisayarı çökertecek derecede büyük bir virüs olduğunu hatırlatıyım bilginize,,dns ayarlarınızı değiştirince bilgisayarınızda yavaşlama söz konusu olduğu zaman hemen bilgisayarınıza format atın ve dns ayarlarını tekrar değiştirmeyin,,

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri