Yıldızların Altında,ChordSolo Aile Orkestrası

Cevap: Yıldızların Altında,ChordSolo Aile Orkestrası

hocam gayet başarlı tebrikler,cubase ile yazılımlarda duyduğuma göre pad vst ler kullanmak parçayı topluyormuş,bizde mastering aşamasında takıldık,biten projeyi mp3 e çevirdiğimizde çok kayıp oluyor,wav olarak kaydediyoruz bi nebze daha iyi,bu arada Kızınıza ALLAH ım uzun ve mutlu bir ömür versin kulağı çok iyi,saygılar.

hocam bu ksyıp ister istemez oluyor.sesi ne kadar sıkıştırırsanız o kadar problem...
ben cubase den mp3 olarak export etmiyorum yalnız.bu işi Cool Edit Pro'da yapıyorum,diğer mastering işlemleri birlikte.Bir nebze daha iyi oluyor sanki...

Ch.

Maşallah :) hocam ne güzel bir çalışma olmuş yeğenimin gözlerinden öpüyorum..

teşekkürler,hakikaten kızım benden güzel söylemiş yahu...! d:

Güzel bir çalışma. Maşallah tatlı kızınız da la minör okuyor. Zaten çok iyisiniz.
saygılarımla.

mastering aşamasına geldiğinizde yapmış olduğunuz kaydı ses kartı çıkışından temiz bir cihaza analog olarak kaydediniz.yapmış olduğunuz analog kaydı tekrar istediğiniz formata
dönüştürebilirsiniz.bu sizin kayda daha bir gerçeklik ve ton kazandıracaktır.biraz zahmetli..bu işler için jeneratörler var pahalı olduğu için kullanamıyoruz.benim size bu konuda naçizane son söylemim;şarkınızı cubaseden çaldırırken ses kartının çıkışından analog bir ses mixserine ordan bir kaydediciye giriş yapınız...analog ses mix riniz yoksa(çoğu arkadaş digital kullanıyor) iyi bir analog kayıt cihazı(bu geniş bir bant olursa çok iyi olur) kullanınız.kolay gelsin...

Moderatör tarafında düzenlendi:

kayıt çalışmalarınızı başarılı ve hoş buluyorum.ayrıca formda kayıt işlemleri için verdiğiniz bilgiler takdire şayan.hazırlamış olduğunuz bu şarkı için yorumlarıma gelince;şarkı zor.çünkü büyük prozodi (benim gönlüm sar hooooş tuuuuur)hatalarıyla bestelenmiş ama sevilmiş bir şarkı.bu şarkıyı okurken çoğu usta bile detone oluyor.bunun nedeni şarkı bestelenirken insan değilde keman okusun diye düşünülmüş gibi.insanlar şarkı okurken konuşur gibi okunması düşünülür.geniş nefeslere her insanın ciğeri yetmez.bu o insanları kötü okuyucuda yapmaz.en çok tutulan şarkılara bakınız kısa nefesler için bestelenmiş şarkılardır. BEATLES bunun için çok iyi bir örnektir...bizdeki örneklere gelince 2/4 lük düşünülmüş şarkılardır...(senden başka,mavi boncuk,cane cane vs...)...Bu yüzden çok beğendiğim ses tonunuzu yanlış şarkılarda kullanıyorsunuz gibi...KIZIMIZI İSE KOCAMAN ÖPÜCÜKLERLE KUTLUYORUM...(ayrıca bu şarkıyla babasının eziyetine katlandığı için ayrıca tebrik ediyorum...)...görüşmek üzere saygılarımla!...

küçük fıstık güzel okumuş ilhanın yazdıhı gibi 10 üzerinden on sende güzel okumuşsun bahadır

her zamanki gibi harika olmuş ama küçük yeğenimiz müthiş söylemiş.kulağı çok sağlam hiç detone yok.bayıldım açıkçası,çok keyif aldım.bizlerle paylaştığın için çok teşekkürler ChordSolo..

teşekkürler...

Ch.

babadan geçen yetenek bu olsa gerek ;)