Yilbasi nerede caliyorsunuz

• Konbuyu başlatan erko
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 14
  • Görünümler : 4K
Cevap: Yilbasi nerede caliyorsunuz

Hocam ne yaptın tesisat işini var mı yapabileceğim bir şey?...

Bu arada bende ordu evindeyim yılbaşında mekan bizim nasılsa :) artık ne yakalarsam bateri gitar klavye çalarız birşeyler:D

çözüldü hocam...:)
komediye sıkı dur;
eagletech güzel bir mixer var,tweetarlar sağlam,tüm kablolar kısa devre...tüm ayarlar baştan aşağı yanlış...
sivri zekalının biri 4 tane out çıkış varken 2 çıkışa 4 kolonu parelel bağlamış,kabloya saçma sapan bir ekle...kablo bantlanmamış bile...
cihazın üzerinde eq ve fx channeli var olduğunu yeni öğrendiler...:)
enstruman kanallarının copresyonları ve tizleri neredeyse sonda...cihaz iyi ki yanmamış...
akıllara zarar yani hocam...:)

yılbaşında 1000 kişilik bi restoranda çıkacağım hersene aynı yerde sahne alıyorum... alkol felan kırla gidiyor ama hep kendini bilen tipler gelir fasıl tarzı rakı sanat müziği......saat 1 de biter ardından akarız gecelere.....

Edirne / merkez çınar restorant...

denizli barolar lokali ... herkese hayırlı işler ...

Arkadaslar coktan beri böyle olagan üstü soguk yilbasi görmedim Millet neseliydi 9 dan sonra isinip oynamaya baslati fisekler bombalar batmaya basladi 11-59 da caddelerin hertarafi savas alanina döndü yanimda bize eslik eden büyük Klarnet ustasi necati abi mahvetti beni gece boyunca her oyun havasi ciftetelli l laa dan caldi ses mes kalmadi inanilmaz saatgece 4 de eve geldim dünya varmis beee
ssagilar

herkese saglikli neseli parali yeni yillar dilerimm
saygilar

Moderatör tarafında düzenlendi: