Yeni YAMAHA org almak istiyorum. Lütfen yardımcı olurmusunuz?

ahhhh ah.!! bu org kimin hayallerini süslemiyorki ...?bir haftadır ikinci elini almak için uğraştım durdum ama artık bir kaç hafta daha bekleyip sıfırını almaya karar verdim.

Birincisi içinden yamaha'nın CD'si çıkıyor ancak yeni güncellemeler için sitesine bağlanıp yeni versiyonları indiriyorsunuz.
İkincisi, USB sürücüsüne filan gerek yok, çünkü onunla bir işiniz olmuyor. Ancak bir tarafı Host, diğer tarafı USB girişli olan bir kabloyla bilgisayara bağlantı yapabiliyorsunuz. Böylece başka midi bağlantısına gerek kalmıyor. Zaten bu bağlantıda da sürücüye gerek yok çünkü bilgisayar direkt orgu tanıyor. Sadece orgun içini görebilmek için bunu yapabilirsiniz ama hiç gerek kalmıyor. Çünkü USB' den direkt okuma yaptığı için diğerleriyle hiç uğraşmaya gerek kalmıyor bile. Ayrıca V1 ritm ve seslerini de USB'nin içine attığınızda V2 bölümünde bunlarında çoğunu tanıyor zaten. V1 bölümünü kullanmanıza hiç gerek kalmıyor. Sadece kit değişikliği ve düzenlemeleri olduğu için bazı ritmleri kullanmak isterseniz, kitleri ona göre ayarlamanız gerekir. Son derece mükemmel bir alet. Yapamayacağınız şey yok. Eksikleri yok mu? Var tabiki ama bu fiyata o kusurlar devede tüy kalır. Hiç düşünmeden alabilirsiniz. Her türlü sahne işinizi rahatlıkla görür. Emeği geçenlere bir kez daha teşekkürler.

Moderatör tarafında düzenlendi:
ruhi abi teşekkürler...

Yardımcı olan herkese şimdiden sonsuz teşekkürler. Saygılar...

bende "dezavantaj" deyince ne oluyor yahu dedim...
neyse tahmin ettiğim gibiymiş.bu arada ruhi abinin dediği host girişi için kablo en basitinden yazıcınızı bilgisayara bağladığınız kablodur,bilginize...

arkadaşım sana bende nacizane fikrimi diyim or 700 v2 güzel alet bende kullanıyorum ama önemli olan senne istiyosun seni ne tatmin eder beklentin ne bunları iyi düşün ve alıcağın kılavyeyi yapacağın işe göre seç yörene göre seç yören ve yaptıın düğün yada pırogramda neye ihtiyacın varsa alacağın alet herseyiyle sana yörene programına uysun
ama v2 ama x2 ama tayros 2 yada 3 yada 80 veya 800 aklına gelen hepsi.
sonuçta ne org alırsan al para veriyon
kıyaslamanı ii yap ben dahil olmak üzere harkas bişi der diyozda
sen seç
her marka orgun tanımlarını dinle canlı performanslarını izle
ritimleri sesleri falanı filanı
su an orgum acık bir roman yapıyorum sağolsun arkadaşlarımız 10 numara romanlar yazmış misket diyorum offf karadeniz üç ayak diyorum off tatmin ediyor ama karadenizde biyere geliyom yok tatmin etmiyo yada doğu yada aklına gelcek herhangi bişeyde
buda ne demek sen kendin tart arkadaşim
ve şunu hepimiz unutmayalım salim ve batuh ve aklıma gelmeyen birkaç arkadaşımız ve
can başar v2 için ellerinden gelen herşeyi yaptı ve bizlerle paylaştı
ben yamahacıyım iyiki varlar
olmasaydılar yamaha olmazdı şöylebir örnek vermk istiyorum
batuh dale
salim ben ağlarım
bu insanlar yamahada yapamayacağı işi yok ve insan dinlerken ağlatırlar
yaaa sölencek anlatcak cok sey var
hiçbir org bizim babamızın fabrikasında üretilmiyo
iş paraya bakıyo
kaite diyosan eğer ölü olsun ama
YAMAHA OLSUN

bu güzel fikirleriniz için teşekkürler...