..::(YENİ)v2Plus Ekim Güncellemesi(YENİ)::..

• Konbuyu başlatan BaTuH
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 17
  • Görünümler : 5K
Cevap: ..::(YENİ)v2Plus Ekim Güncellemesi(YENİ)::..

yamahada nerde bu örneği var göremedim bu ritmin bin örnek verin bakayım =S

teşekkürler.

guncellemede emegı gecenlere cok tesekkurler fakat misket midisi cok hoş olmuş bu rıtım varmı yoksa rica etsek cok guzel yaaaa:)

yamahada ritm var ama istediğimiz ritm yok hep aynı güncelleme.dore müzikten v2 plus alırken yanımda Can beyi aradı oranın sahibi kır saçlı bi abimiz tünel bayiisinde "bu gence bi ritm lazımmış"diye söyledi,Can bey yaparız dedi ama 6 ay geçti hala yapılamadı.forumda o kadar rica ettim Salim hocadan Batuh Hocadan siz değerli dostlardan ama kimse ilgilenmedi xxx marka klavyelerde şakır şakır istediğim ritm çalıyo ya vallah kıskanıyorum benim orgumda niye yok topu topu bi tane ritm istiyorum o kadar işte linki.yinede tesekkür ederim sağlıcakla kalın.Serkan...
ESMER Amedli MemoCan (( YENİ )) - YouTube

baba bu ritmi ben yazarım sana.bu hafta kesin hallederim.zaten ben de doğu ege ağırlıklı düğünler yapıyorum.anladım senin tarzını.

Bu ne yaw??
Bunun neyi şıkır-şıkır anlamadım.....

canım kardeşim şu anda dinlediğin ritim doğu halayının ayak vuruşlarına tam uyuyor.diğer yk kardeşler gibi ritimler doğu halayına uyumsuz.doğu halayı derken diyarbakır, mardin, bitlis gibi yörelerden bahsediyorum.yoksa sivas kars falan yk halay ritmiyle halay çekiyo.ama güney doğu yöresi bu ritimlerle uyum sağlayamıyo.arkadaşımızın demek istediği de bu...o yüzden " bu ne yaw " gibi bi cevaba şaşırmadım yani ;)

guncellemede emegı gecenlere cok tesekkurler fakat misket midisi cok hoş olmuş bu rıtım varmı yoksa rica etsek cok guzel yaaaa:)

abicim bu ritmi geçmiş güncellemelerde leylimley isminde yayınladım zaten...

Demekki ritmi, ritim ismine göre yorumlamamak gerekiyormuş :D

Allah Razı olsun piyanist477.bi sen anladın ne demek istediğimi.vuruşlar için zaten istiyodum.herkes alete hayran kalıyo ama ritm olmayınca bu nedir yaw diyolar.3000 tl lik makınede bu yokmu yani diyolar.halayda granide deniyoruz olmuyo.aşırı prof değilim kitleri açayım kapatayım.daha eco bile veremiyorum bir bağlamaya =).çünkü çözemedim.alet türkçe dediler yüzde 90 ı ingilizce =)ama hakkını yememek lazım makınenın.hepsine 5 çeker or700 v2Plus.yınede herkese sonsuz tesekkurler diyarbakırlıdan...

emeği geçen tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri