..::(YENİ)v2Plus Ekim Güncellemesi(YENİ)::..

• Konbuyu başlatan BaTuH
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 17
  • Görünümler : 5K

BaTuH

**Müzik**
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Yamaha Keyboards
Güncellemenin son halini buradan indirebilirsiniz..
Güncellemede emeği geçen Salim, Ferhat ve Bana teşekkürler ederim :)

• 2-4&4-4mix.sty
  • Misket.mid
  • PlusVahde.sty
  • SlwBeat.sty
  • SlwLatin.sty
  • TrPopDnc.sty

Ekli dosyalar

• V2plusEkim-G2.rar
    93 KB · Görünümler: 414
Cevap: ..::(YENİ)v2Plus Ekim Güncellemesi(YENİ)::..

tesekkur ederım abım

bu nasıl sey kardesim yetr artık güncelleme falan istemiyoz sasırıyorum artık 20 yıllık piyanisttim neyi ne ile calacagımı bolluk böle olsa gerek can basar üstad tskler yasin batuh berhüdar olun tsk ediyorum sizlere sagolun bundan fazlası garip hicaz olur :)

bu nasıl sey kardesim yetr artık güncelleme falan istemiyoz sasırıyorum artık 20 yıllık piyanisttim neyi ne ile calacagımı bolluk böle olsa gerek can basar üstad tskler yasin batuh berhüdar olun tsk ediyorum sizlere sagolun bundan fazlası garip hicaz olur :)
frden slmlar emegi gecenlere tskler usdat sen ritim bollugundan bahsederken hala yamahada ritim ses yok diyenleri nasil doyurcaz acaba ritim ve sese sen gercegi gorebiliyosun ya bide goremeyenleri ne yapmamiz lazim acaba frden slmlar

yamahada ritm var ama istediğimiz ritm yok hep aynı güncelleme.dore müzikten v2 plus alırken yanımda Can beyi aradı oranın sahibi kır saçlı bi abimiz tünel bayiisinde "bu gence bi ritm lazımmış"diye söyledi,Can bey yaparız dedi ama 6 ay geçti hala yapılamadı.forumda o kadar rica ettim Salim hocadan Batuh Hocadan siz değerli dostlardan ama kimse ilgilenmedi xxx marka klavyelerde şakır şakır istediğim ritm çalıyo ya vallah kıskanıyorum benim orgumda niye yok topu topu bi tane ritm istiyorum o kadar işte linki.yinede tesekkür ederim sağlıcakla kalın.Serkan...
[ame=http://www.youtube.com/watch?v=o76A9_dzqDI]ESMER Amedli MemoCan (( YENİ )) - YouTube[/ame]

Şİmdi abicim. BUgüne kadar yazılan ritimlerden ne farkı var bunun?

ve bunun nesini yazalım? Bi halay ritminin baterilerini bi aç ki kapat al sana bu ritim
gözünüzü seveyim ne istediğinizi de bilin artık.

kardes bu cok basıt bı halay rıtmı bunun bı dunya örnekleri var or700 de ama bos vaktımde sana yollıcam

Bu ne yaw??
Bunun neyi şıkır-şıkır anlamadım.....

salim ve batuh kardeş şöyşe şıkır şıkır bir ritim istiyorum, ama 2/4 mü 4/4 mü 9/8 mi onu bilmiyorum ama şıkır şıkır olsun :)
emeginize sağlık....

teşekkürler

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri