yeni tyros demoları :)

Cevap: yeni tyros demoları :)

eline yüreğine sağlık üstadım... Harikasın!! Tyros 2 nin ritimleri birazcık zayıf gibi geldi ama sesleri harika yapmışsın.. Devamını şiddetle bekliyoruz.. :)

ben seslerle ilgileniyorum ritimde iddalı değilim dedim ritim yazan ve elinde güzel ritimleri olanlarla paylaşım birliği düşünüyorum

hocam zaten senin bir tyros 3 yada 4 sahibi olduğunu düşünemiyorum.. Neler çıkarırsın ortaya kimbilir :)

ya arkadaşlar ben 2 hafta önce tyros 3 sahibi oldum fakat set yükleyemiyorum alete bana yardımcı olursanız çok sevinirim bu arada macit abim seni takip ediyorum süpersin yüreğine sağlık abicim

tyrosta set nasıl yüklenir bende tam bilmiyorum ama 2 de yüklendiği gibi tarif edeyim set imiz usb deyse seti direk function un yanındaki tuştan yapıyoruz en alttaki invulaid looad ordan set i seçeceksin ya ismi vardır yada new library işte oralardan sadece set i yüklersin ama registrasyon ve pad lar ayrıdır ritimleride user e kopyalarsınız :)

aynen anlattığın gibi macit üstad set yükleme olayı

hocam katılım istiyo. dinleyemedim...

paylaşım için teşekkürler gayet güzel...

gelen istekleri kabul ediyorum bi sorum olacaktı bi vahde yazıyorum sadece varyasyon 3 olan drum 1 off konuma geliyor ne yapsamda açılmıyor save leyip çıkınca drum 1 mort bunu nasıl açarım bilen varmı bypass filan hepsini denedim dellenecem loop kalitesinde bi vahde yaptım ama bi el atın şu ritime