Yeni ritim deneme

)-: U@U (-:

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Arkadaşlar orguma ritim yazmaya başladım. Ramazan hazır boşken. Dinlediginiz demoda kulagınıza hoş gelmeyen kısımları söylerseniz cok sevinirim. İlginizie teşekkürler.
Cok uzun bir demoydu büyük bir kısmını kestim.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: Yeni ritim deneme

ritimdeki percüsyon akışları güzel rahatsız eden bir ses yok

ama crossun güçlendirilmesi ve crossun tatlı gelmesini sağlayan bir bass ilavesi lazım

ritim perküsyonlara zıt düşmeyen bir crossla gücünü hissettirmeli akıcı parlak ve işlek percüsyonlarla havasını atmalı bence

Yorumun icin teşekkür ederim katip20. Kross un zayıf gözükmesi ses kartımdan olabilir. Onboard cünkü. Sanırım bass olsun tiz olsun bazı frekansları kaydetmiyor. Cünkü kayıtlarım asla orgta dinledigim gibi cıkmıyor. Ve kayıt yapmaktan soguyorum :D

kayıtlarını cooleditlemi yapıyorsun

eger cooleditle ise kayıt işleminden sonra çıktı olmadan önce eqolayzer parametrelerini değiştirip zayıf kalan ayarları yükselte bilirsin bass tizz gibi ondan sonra çıktı alabilirsin

Evet cool editle yapıyorum. Mesela dün 96000 de bir wave kaydı yaptım. bir türlü bu kaydı 128 khz mp3 olarak export edemedim. Bu durumda 96000 de wavi Awave studio ile acıp önce 48000 e sonra 44100 e cevirip wave olarak export ettim sonra başka bir programla mp3 e cevirdim. Aksi halde ses hızı yarıya düşüyor. Mesela atıyorum pitch -12 gibi olmuş oluyor.

umut güzel olmuş asma davulları az bişey öne çıkarsanmı acaba.

umut güzel olmuş asma davulları az bişey öne çıkarsanmı acaba.

Yok ya edirne ritmi kulaklıkla yazmıstım gece. apartmanda ses olmaması icin. simdi orgun kendi hoparlörleriyle dinledim ve sildim :D