Yeni Klavye Yardımı

Cevap: Yeni Klavye Yardımı

pa3x in yamaha muadili tyros 3 tür- tyros 4 başka bir dünya tyros 5 ise bu evrenden değil :) tabiki sound ve müzikal anlamda söylüyorum kullanım kolaylığı olarak korg önde yani şöle diyim korg android bir telefonsa - yamaha apple iphone anladınız siz onu

pax3 le kıyaslamak bile bana göre yanlış pax3 dimledim yok böyle bir alet yamaha korglara yanaşamaz bile ama yinede karar sizin ustad

iki klavyeyide kullanmış biri olarak fikirlerimi dile getireyim dilerseniz;
çalıştığınız yer sabit değilse kesinlikle pa3x öneririm, tyros 4 taşınmaya müsait bir klavye değil bence, 3x küçük gayet hoş hop diye alır gidersiniz cihazı, eğer tek derdiniz tuşe ise pa3x bence tyros4ten daha önde bu konuda, kalite derseniz tyros4 daha önde, kullanım kolaylığı açısından birçok kişi korg der ama ben yamahadan yanayım bu konuda da, piyasası olsun derseniz satarken çok zarar etmeyim derseniz cevap pa3x, hazıra konayım bir set alayım işi götüreyim derseniz yine pa3x, yok ben ritim yazarım editlerim uğraşırım diyorsanız tyros4, bunun gibi devam eder gider bu konu :) pa3x ten sonra tyros 4 kullanıyorum ve gayet memnunum, tyros 4ü ben hiçbir konuda oyuncağa benzetemiyorum onuda dile getirmek istedim :) ben dokunmatikten yana değilim bu arada, sonuç olarak iki klavyeninde güzel yanları var, bide şu var pa3x punto marka aracımın bagajına tam oturuyordu tyros 4 henüz evden çıkmadı ama arka koltukta seyehat edeceği kesin günümüz oyuncakları biraz büyük oluyo galiba ;):D:D:D

Benden de tavsiye degisiklik istiyorsan tyros yok sadece yenilik istiyorsan pa900 al daha yeni daha ekonomik

t4 derim baska bısey demem

Abi Korgtan Şaşma Soundu Yeter Korgun 3X Kullanıyorum Orga Resmen Aşık Oldum Özellikle Maxx Audio Özelliği İnsanı Cezbediyor 6 Yaşımdan Beri Müzik Ve Orgla Uğraşıorum Onca Senelik Deneyimimime Ve Tecrübeme Dayanarak Konuşuyorum :)