Cevap: Yaaşamış Olduğunuz Doğaüstü Olaylarınız
İşte ilkini ben yazayım,
Sene 1968 ve ben henüz 6 yaşındayım. Annemle köy evinde ve anannemlerdeyiz. Sıcak bir Temmuz akşamıydı ve biz köye yeni tatile gitmiştik. Yıldızları izleyip uyumak için akşam yatağımızın damda serilmesini ben istemiştim ve bu isteğim yerine getirilmiş idi. Ananemlerim köy evi heybetli ve çok sarp kayalıklarla göze çarpan bir dağın eteğindedir. Gece yarısı olmuştu saat bir sonraki günün ilk dakikalarına merhaba demişti. Benim yıldızları izleme sevdam rahmetli annemde de bir heyecan yaratmış olmalı ki oda bana sürekli kayan yıldızları gösterebilmek için büyük bir çaba sarfediyordu. Gökyüzü çok berraktı herşey tane tane adeta sayılıyordu. Birden o dağın zirvesinden güneş şeklinde bir ateş kütlesi belirdi, bu kayan yıldızlardan farklıydı. Hertaraf gündüzceymişcesine apaydınlığa dönüştü. Büyük bir hızla ortalığı aydınlatan o cisim köyün karşı tarafında ki ormanlık alana düştü ve gözden kayboldu. Ben bunun ne olduğunu yıllarca kendi kendime sorguladım ve her aklıma geldiğinde aynı heyecanı yaşadım. Rahmetli annem okuryazar olmadığı gibi, dini konularda da çok itikatli idi, o bunun bir top NUR olduğunu ve Canabı Allah tarafından bizlere sunulduğunu söylüyordu. Ne mutlu bizlere ki böyle bir görsel şölenle mükafatlandırıldık diyordu.
Şimdi hatırlıyorum ki o cisim mutlaka büyük bir meteor olmalıydı. Bu meteor dünyamız atmosferine ulaştığında okşijenle teması ve aşırı sürtünme nedeniyle yanmaya başlamış ve gördüğümüz ormanlık alanın arka yüzeyine hızla çakılmıştı.
Buyrun sizler devam edin. Sonsuz sevgilerimle,