Yardımcı olurmusunuz

• Konbuyu başlatan hsnslmz
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 10
  • Görünümler : 4K

hsnslmz

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Bağlama
Tüm trakyamüzik ailesi ne hayırlı akşamlar. Arkadaşlar elinizde mp3 formatında ritimler varsa link atarmısınız. Şimdiden teşekkürler.

Cevap: Yardımcı olurmusunuz

Konu hakkında erken yardım alabilirim diye düşünmüştüm ? :( Kimsede yokmu mp3 formatında ritim ?

üstadım burda herkez birbirine elinden geldiğince yardımcı olmak ister ama bunun için hem sabırlı olmak hemde biraz detay vermek lazım. örneğin size lazım olan ritimi siz biliyosunuz ama biz bilmiyoruz. yüzlerce ritim var bir ritimin onlarca varyasyonu var. nasıl bir ritim aradığınızı yazın mesela bunu ne amaçla kullanacağınızı yazın mesela. o ritimle ne çalacaksınız yani şöyle düşünelim 4/4 lük pop bir ritimi yavaçlatıp halay hızlandırıp rakkas çalma ihtimalimiz var ama size mp3 olarak lazım belki bir arkadaşımız özel sizin için ritim kaydedip paylaşacak ama sizi işinize yaramayacak.. biraz daha detay ve sabır. kolay gelsin.

bende yok malesef

üstadım burda herkez birbirine elinden geldiğince yardımcı olmak ister ama bunun için hem sabırlı olmak hemde biraz detay vermek lazım. örneğin size lazım olan ritimi siz biliyosunuz ama biz bilmiyoruz. yüzlerce ritim var bir ritimin onlarca varyasyonu var. nasıl bir ritim aradığınızı yazın mesela bunu ne amaçla kullanacağınızı yazın mesela. o ritimle ne çalacaksınız yani şöyle düşünelim 4/4 lük pop bir ritimi yavaçlatıp halay hızlandırıp rakkas çalma ihtimalimiz var ama size mp3 olarak lazım belki bir arkadaşımız özel sizin için ritim kaydedip paylaşacak ama sizi işinize yaramayacak.. biraz daha detay ve sabır. kolay gelsin.

Detay eksikliğimi madur görün. Özür dilerim ritim konusu hakkında pek bilgim yok desem doğru olur. Sadece bağlama çalışmalarımda bana eşlik edecek ritimler.

Düzgün bir açıklama olmayabilir af buyrun türkü ve arabesk çalışmalarında kullanacağım bu tür ritimler. İlginiz için teşekkürler.

Buyur ustad ilkki bende olsun aslında bende aradıkların var ama bilgisayarın neresinde inan bilmiyorum bak isine yararsa gönderirim 2.4 oyun havası bu 13 dakika ritim sana

Zippyshare.com - 2-4 oyun havası mp3 3lü karışım varyasyon.mp3

Yardımınız için teşekkür ederim SN. emreyusuf Lakin aradığım ritimler oyun havası için değil. aslında sorun bende çünkü ritim bilgim hiç yok. Ben en iyisi parçaları liste şeklinde yazayım siz ona uygun ritim adı bilirsiniz. Bu şekilde bana daha iyi yardımcı olacağınızı düşünüyorum.

ŞU PARÇALARI SADECE RİTİMLERİNİ SİZLERDEN RİCA EDEBİLİRMİYİM.ELİNİZDE VARSA PAYLAŞIRMISINIZ.

-Ankaralı Namık - Sen Ellere Gelin mi Oldun

-Veysel Uluağaç - Babam

-Hüseyin Kağıt - Öbür Dünyada Sen Yan

-Özkan Özcan - Hayatı tesbih yapmışım

-Neşet ertaş - Tatlı Dillim

-Oğuz Yılmaz - Karakız

-Neşet ertaş - Gönül Dağı

-Yıldız Tilbe - Anma arkadaş

-Fatih yeşil - Bir Fidan olsam Toprakta

-Kömür Gözlüm

Yardımınız için teşekkür ederim SN. emreyusuf Lakin aradığım ritimler oyun havası için değil. aslında sorun bende çünkü ritim bilgim hiç yok. Ben en iyisi parçaları liste şeklinde yazayım siz ona uygun ritim adı bilirsiniz. Bu şekilde bana daha iyi yardımcı olacağınızı düşünüyorum.

ustad her sarkıya göre ritim olmaz genelde arabeks ler VAHDE ritimi 3.4 ritimi ile söylerin yanı yavas parcalar icin bu ritimler uygun halk tarzı yavas muziklerde vahde ritimi ile calınanlar var senin istedigin her parcaya göre ritim ayarlamak kolay degil ama bulursam sana bir vahde ritim gönderirim bulamazsan orgla kayıt yapar gönderirim biraz sabırlı olursan tabiki