Cevap: Yardım
1)
Ritim ve Ses | DanteTR bu linkten dosyaları indirin, 4 adet dosya indireceksiniz.
2) Dosyaları rardan ve sonra klasördende çıkarıp USB'ye atın. Tüm dosya çeşitlerini (ritim, ses, performans) usb'de aynı yere atabilirsiniz.
3) a-Usb'yi cihaza takın. Ana ekranda sağ üst köşedeki style yazan kutucuğa tıklayın.
b-Açılan ekranda sağ alt köşedeki "menü" yazısına tıklayın. Ekranın alt kısmında çubuk şeklinde bir menü açılacak. "multi select" e tıklayın, ardından "select all" a tıklayın. Böylece tüm ritim dosyalarını seçmiş olacaksınız. Son olarak "save to user" e tıklayın ve yüklemesini bekleyin. Ritimler user' a yüklenmiş oldu. Eğer user'da aynı isimde dosya varsa, İngilizce olarak "üzerine yazılsınmı" şeklinde onay ister. Boş ise zaten bu yazıyı görmeyeceksin, yani "save to user" a tıkladıktan sonra gelen tüm pencerelere evet diyoruz.
Sesleri yüklemek için, ana ekranda iken orta kısımdaki R1 yazan kutucuğa tıklayın. Ardından yukarıdaki (b) adımından itibaren aynı işlemleri ses dosyaları için tekrarlayın.
Performansları yüklemek için, ana ekranda iken sağ alt kısımda Perform yazan kutucuğa tıklayın. Ardından yukarıdaki (b) adımından itibaren aynı işlemleri performans dosyaları için tekrarlayın.