Yardim

sazcihalim

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Yok
arkadaslar 1 ay once a1000 vardi bende ama sattim para lazimdi ondan simdi org alacamda hangisini alayim bilmiom 4 aydir caliorum hangi org'u onerirsiniz pa 50 sd ,yoksa baska org mu butce biraz kisitli ama isterim ki zurnasi felan iyi olsun

Cevap: Yardim

arkadaslar 1 ay once a1000 vardi bende ama sattim para lazimdi ondan simdi org alacamda hangisini alayim bilmiom 4 aydir caliorum hangi org'u onerirsiniz pa 50 sd ,yoksa baska org mu butce biraz kisitli ama isterim ki zurnasi felan iyi olsun

1000, 1250 TL arasında en iyi alternatif gw 8 görünüyo

evet ama fransada gw8 satilmior artik

pa80 korg al kartli

oda var fakat kartli kimse satmiyor

bence o paraya alabileceğin en iyi cihaz sx3000 veya xd9 olur

xd9 sesleri nasil indirecem fransadan yasiyorum :)

bu konu seni biyere vardırmaz serkan kardeşim. niye dersen tr deki piyasa ile fr deki piyasa aynı değil bu bir. ikincisi burdaki teknik destek orda olmadığı için pa80 alsan kart yok, a1000 alsan çip yok.. yani boşa zaman harcıyosun bence. yanlış hatırlamıyorsam geçenlerde ''zurna mı çalsam, klavyemi?'' diye bir konu açmıştın :) sanırım senin vaktin bol gırgır olsun diye konular açıp zaman öldürüyorsun ve sana yardımcı olmaya çalışan site üyelerine saygıda kusur ediyosun.. bence önce ne çalacağına karar ver. sonra git orda klavye satan bir mağazaya işine yarar bir müzik aleti al (klavye, zurna, vs..)

TSKULER FURALABI ama org calmayi istiyorum ne yapam birakim mi?

elbette bırakma herzaman ideallerin olsun yapmak istediğin şeyler uğruna mücadele ver buna saygı duyarım. lakin bu konu yerine misal: ''arkadaşlar pa50sd aldım yardım'' diye bir konu açsan sana 50 kişi yardımcı olur. ortada rakam yok?? bütçen nekadar? pa50sd orda nekadar? a1000 nekadar çiplisi varmı? vs. vs. anladınmı demek istediğimi. böyle farazi bir konuyla biryere varılmaz. adam sana pa800 alder param yetmez dersin. a1000 al der çip yok dersin gibi. yani buradan sana kimse fikir beyan edemez ordaki ortamı piyasayı bilmiyoruz. gözünü karartıp bütçene uygun bir alet al sonra ne konuda istersen sana ben yardımcı olurum söz. :)

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri