Yardım sayın hocalar

• Konbuyu başlatan goko123
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 6
  • Görünümler : 2K

goko123

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Enst.
Yok
sayın piyanist hocalarım ve tecrubeli arkadaşlarım ben org almayı düşünüyorum şu 2 haftadır ve psr9000 sesleri cok hosuma gitti

simdi psr9000 2 çeşitmiş 64 ve 32 alacagım adamda 32 mb ram olan var 64 le arasında ne fark var hk set kullanabilirmiyim ve tabiyki fiyatı nedir ne kadraa almalıyım ..bu sorulara cevap bulursam alacagım ve bomba demolarla karsınıza gececegim

bu alet hosuma gitti aynı pax1pro gibi...

Cevap: Yardım sayın hocalar

Arkadaşım psr 9000 hakikaten çok iyi bir alettir.Fakat çok eski bir alettir.32 ve 64 diye bahsedilen ram kapasitedir.Yani 32 ram veya 64 ram.Hk set -emin değilim- ama 64 mb ram için olabilir.Ayrıca alet çok eski olduğundan parça-tamir sıkıntısı çekebilirsin.Alırsan bunları gözününde bulundurman gerekiyor.

hocam cok tesekkür ederim öbilenler varsa lütfen burda pylassın farkını bide ne kadara almam gerekiyor bu aleti piyasası nedir

sayın piyanist hocalarım ve tecrubeli arkadaşlarım ben org almayı düşünüyorum şu 2 haftadır ve psr9000 sesleri cok hosuma gitti

simdi psr9000 2 çeşitmiş 64 ve 32 alacagım adamda 32 mb ram olan var 64 le arasında ne fark var hk set kullanabilirmiyim ve tabiyki fiyatı nedir ne kadraa almalıyım ..bu sorulara cevap bulursam alacagım ve bomba demolarla karsınıza gececegim

bu alet hosuma gitti aynı pax1pro gibi...

frden slmlar usdat bende ikiside vardi 9000 pro ve psr 9000 suan elimde yine var tyrosla ve su sirada zaten 9000 ses ve ritim yapiyok calismayi bilirsen super ses ve ritimler yapabilirsin bence daha cok ozelligi olan bir alet hemen al bence

hocam çok teşekkür ederm or700tr almaya karar verdm saolun tüm cvplar için saygılar

or700 için iyi bir seçim yaptığınız yönündeyim zira psr9000 eski bir alet tamir-bakımda ve yedek parça konusunda sıkıntı çekersiniz ama sample okuması ayrı bir avantajı.bütün bunlara nazaran teknolojiye uygunluk ve yedek parça,tamir - bakım ve satış piyasası yönü ile or700 daha mantıklı,hayırlı olsun...

Bence güzel bir alet ama şu saatten sonra bu alet için kim ne yapar tartişilir.ama hakkini yememek lazim gerçekten çok iyi bir kilavye olduğunu biliyorum tavsiye konusuna gelince set durumundan yana biraz zorlanisin ama sanirim yamahanin diğer modellerindeki setleri kullanma imkanin var karar senin dostum