Yardım Lütfen... (G600) :(

• Konbuyu başlatan bigali
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 13
  • Görünümler : 4K

bigali

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Web sitesi
www.ilanveriyor.com
Enst.
KORG PA80 - ROLAND G600 - KORG PA60
Arkadaşlar,
Az önce (pekte bilgim olmamakla birlikte buradan indirdiğim) sesleri G600 üme yükledim fakat ritimlerin sesleri falan kısıldı, e tabi içnde az çok işimi gören seslerde gitti...

Ne yapmam gerek, yardım lütfen...

Cevap: Yardım Lütfen... (G600) :(

baska set yükle düzelir

Tamamda benim üzerinde çalıştığım seslerle indirdiğim sestlerinde hiç alakası yok arkadaş yaw :(

Hazır ayarlı komalı seslerimde uçtu gitti.

Tabi bunun nedenide benim bilmediğim bişeye kalkışmam birzda.

Şimdi eski seslerimi zor bulurum, ki bulana kadarda alet yatar :(

eski setini save yapmadıysan şimdiden çalışmalara başla ustad....

delikanlı önce orgunu kapalıyken write tuşuna basılı olarak aç,komple format atıldı yazısı çıkınca elini bastığın tuştan çek.alet temizlendi.komasız set istiyorsan site veya netten BABAVELİ user setini yükle all sana komasız tertemiz sesler.güle güle kullan.saygılar....

ya usta format attımda ses ayarlarıda gitti galiba. orgun sesi kısıldı.

BABAVELİ set var bende burdan indirmiştim. Ama denemedim henüz...
Peki komalı veya daha ziyade (klarnet, bağlama, ud, keman, flüt, kanun, saxafon) gibi çeşitli hepsinin bir arada olduğu hangi set?

Çünkü benim orgu aldığım kişide büyük ihtimal bu şekilde yüklemiştir.
Eskisi gibi toparlamak istiyorum sesleri...

Zor sanırım biraz :(

babaveli set mi üzeri komalı olması lazım.ben aleti satıp gw8 aldım.seslerin farklı olması yüklediğin ses setiyle ilgilidir.babaveliyi yükle dediğin sesler onda var.ses ayarlarını da mixer ve effekt ayarlarından yaparsın.saygılar..bir de eski ses seti orgu aldığın arkadaşında vardır.örneğin ben kendi arşivimde orgumu satsamda setlerini saklarım.tabii kullandığım ve ii setleri....saygılar..

En iyisi Roland G600 sevdasından vazgeçip temiz bir Korg PA800 almak...
Yoksa bu G600 beni çileden çıkaracak,

Çevremde ne anlayan var ne kullanan,
zaten bilende bilmiyorum deyip başını çeviriyor.

En iyisi öyle yapayım kafam rahat olsun.
Şimdi ilk işim sıfır PA800 almak ve orgu yutana kadar öğrenmek... :)

Yardımcı olan üstadlarada teşekkür ederim, sağolun...

üstad alet zor bir alet değil.herhalde sana arızalı aleti gazlamışlar.yoksa sahnede kullanımı seridir yani.ama korg dedin mi iş değişir.imkanın varsa pa800 piyasanın kıralı.set bol.biraz dikkatli kullandın mı sorun olmaz.hadi kolay gelsin.ama o kadar parayı vermek de zor.g-600 sağlamsa en baştan başlayarak anlatabilirim.svich le sağlam mı,aletin içi temiz mi.gerçi artık temiz g-600 kalmadı piyasada herneyse hayırlısı olsun..saygılar...

bigalı kardeşim önce şunu söyleyeyim 600 ü öyle biçırpıda biyana atma derim.Önce şunu sorayım aleti alırken sana hiç disket verilmedimi?Verildiyse şayet mutlaka sildiğin set bu disketlerin içinde vardır.Yoksada aldığın vatandaşa sor yedeği mutlaka vardır.Ben sattığımda vatandaşa 2 adet yedekli olmak kaydıyla ritim ve setlerin hepsini vermiştim..selamlar...