yardım ederseniz çok sevinirim.

• Konbuyu başlatan open10
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 18
  • Görünümler : 4K
Cevap: yardım ederseniz çok sevinirim.

abicim şunu alışkanlık haline getirin. Ritimden ritme gçeişlerde bir atak tuşuna basın, atak biter bitmez ritmi dğeiştirin. bu zor bişey değil. hatta profesyonelce bi kullanımdır ve olması gereken de budur.

abicim şunu alışkanlık haline getirin. Ritimden ritme gçeişlerde bir atak tuşuna basın, atak biter bitmez ritmi dğeiştirin. bu zor bişey değil. hatta profesyonelce bi kullanımdır ve olması gereken de budur.

ben zaten öyle yapıyorum ama orglarında geneli böyle işte.or700 yine diğer orglara göre daha hızlı geçiş yapıyor.daha hızlı çalışıyor.arkadaş sordu benim orgta mı sorun var acaba diye.biz de org sorunlu değil tüm orglarda böyle diye cevap veriyoz.yine hatalı oluyoruz.bundan sonra zaten konulara ne cevap yazarım ne de paylaşımda bulunurum.derdim yok sanal alemde dert arıyorum işte.üyeliğimi sildiriyorum size iyi paylaşımlar...

teşekkür ederim arkadaş sağol.zaten yamahadan çok memnunum.pa 55 satıp yamahaya geçtim.

ben zaten öyle yapıyorum ama orglarında geneli böyle işte.or700 yine diğer orglara göre daha hızlı geçiş yapıyor.daha hızlı çalışıyor.arkadaş sordu benim orgta mı sorun var acaba diye.biz de org sorunlu değil tüm orglarda böyle diye cevap veriyoz.yine hatalı oluyoruz.bundan sonra zaten konulara ne cevap yazarım ne de paylaşımda bulunurum.derdim yok sanal alemde dert arıyorum işte.üyeliğimi sildiriyorum size iyi paylaşımlar...

sen neyi ne anladın? hata yaptın diyen oldu mu? ya da bi hakaret? genel olarak OPEN10'a hibaten konuştum. Sen neden üzerine alındın? onu anlamadım?

az almaz arkadsım usere bir dosya ac onun icine at ritimleri

.
Değerli Arkadaşlar

Yamaha Or700Tr V1 kullanıcısı olarak size tavsiyem usb bellek ile çalışın.

Ancak usb belleğin boyutu ne kadar küçük olursa o kadar hızlı geçiş yapar. Bunu defalarca denedikten sonra karar verdim.

Elinizde 8 Gb, 4 Gb, 2 Gb olan bir bellek kullanmayın varsa 1 Gb. hatta daha da küçük bulursanız yani 128 Mb, 256 Mb gibi.

Ben sürekli usb ile çalışıyorum hatta düğünlerde bile usb ile geçiş yapıyorum hiç gecikme yok. Ayrıca kullandığınız ritimleri usb de bulundurun. Usb hafızayı ritim deposu haline getirmeyin. Ayrıca klasör klasör kullanırsanız hiç sorun olmaz.

Ayrıca User hafızaya introsu uzun olan ritimlerden uzak durun çünkü introlu ritimler daha büyük kapasiteye sahip olduklarından user hafızayada daha az ritim sığacaktır.

İntrosuz 4 varyasonlu 50 tane bile ritim atabilirsiniz.

Kolay gelsin.

Betermen e katılıyorum , ufak usb de olsa içinde sadece org ile ilgili şeyler olsun. Ben 4 gb lık usb kullanıyorum ama içinde "sadece Or 700 ile ilgili şeyler var" hiç bir zaman gecikme olmadı.

sen neyi ne anladın? hata yaptın diyen oldu mu? ya da bi hakaret? genel olarak OPEN10'a hibaten konuştum. Sen neden üzerine alındın? onu anlamadım?

benim senin dediklerini üzerime alındığım yokki.sana da bi laf söylemedim.benim kızdığım şey piyanist şantörün " arkadaşlar korg kullanmamışlar heralde" demesine kızdım..sanki biz or700ü kötüledik de o da bunu söyleme gereği duydu.ben ona kızdım yoksa sana bişey demedim ki.yanlış anlamışsın.

benim yazımı alıntı yapmışsın ondan üzerime alındım sanırım.