- Enst.
- FERRARİ PA3X ce ex usb
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Eline Saglik Abi Bende severim Bu Turkuyu...
abi bu türküyü bende çok seviyorum.. lakin bu demoyuda hangi usta türkücü eleştirir diye tedirginimmalum sitemizde artık usatalar, mektepliler, duayenler, divalar, pop, türküstarlar falan ziyeret edip o güzel yorumlarını eksik etmiyorlar üzerimizden.... (eline ağzına sağlık abim) aramızda kalsın
![]()
Ben eleştiricem Yaşarımı benden başka kimse eleştiremez onu nede olsa sağ olsun bursada evinde bizi misafir etti değerli kardeşim bol müzikli bir sohbet oldu ben ve ali yaşar kardeşim 3 çümüz birlikte şimdi eleştiriye geliyorumyahu o tiz çıkılıcak yerde peze inip ben tiz beklerken niye beni ters köşeye yatırdın
yüreğine sağlık yaşar kardeşim bir şeyi fark ettin mi bilmem okumazdın sen sana çok dedim oku diğe yorumun ne düzeye geldi farkındasın demi sevgi ile kal herdaim...butonum gelince teşekürün bende baki biliyorsun...
buton bendede yok ama sözle teşekkür etmek istiyorum yaralı ceylan sevdiğim bir türkü ustam.