yamaha-ypt220 klavye aldım yardımınızzzz......

BlackSwan

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Enst.
yamaha ypt-220
Merhaba herkese,
Yeni bir keyboard aldım ancak çok az nota bilgim var (Önceden klasik gitar kursuna gitmiştim) Bu bilgimi nasıl bu alet üzerine uygulayabilirim?
Ya da açıkçası evde çalışmalarla öğrenmem mümkün mü, sizde kaynak mevcut mu? Yada muhakkak ki bir kursamı gitmeliyim ve önerileriniz nedir??

Yardıma gerçekten ihtiyacım var,
teşekkürler şimdiden...

Cevap: yamaha-ypt220 klavye aldım yardımınızzzz......

ben de ilk önce yamaha a300tr aldım. kendi kendime onunla öğrendim kimseden öğretmenim

Ama nasıl ? onu öğremek istiyorum
eğitim cdleri mi var yoksa belgeler mi mevcut elinde? internetten mi aldın vs vs..
fikir verirsen sevınırım..

vallahi elimde bi kaynak yok sadece müzik kulağı bide hırs var öğrendim şimdi bi profesyonel gibi çalıyorum. 2 yıldır çalıyorum tabi prof olduktan 1 yıl sonra tam profesyonel olan ketron xd9 dokuz aldım halen onu çalıyorum 7 aydır falan. org çalmak çok zor aslında hevesin varsa çalarsın elindeki cihazın nasıl olduğunu bailmiyrum tam olarak. ben de çalacağım dediğim zaman ustalar bana ya yamaha a300 al yada rolant E40 al dediler ben de aldım. çünkü o aletler yarı profesyonel alet daha çabuk öğrenirsin kardeş....

teşekkür ederim cevapların için.
birkaç ders eğitim almalıyım sanırım nereden başlayacağımı bilemiyorum çünkü..
nota çalışıyorum klavye ustunde suan...

iyi akşamlar

kardeşim eğer maddi durumun kötüyse hiç org kursuna gitme,yakında vericeğim 7 konulu video anlatımlı org öğreniyorum cd sini burda paylaşicam.her şey var içinde nota bilgisi,akorlar,daha çok var.hep tahtada hemde orgda gösteriyor abimiz..biraz sabır

nota bilmek iyidir ama nota bağımlı kalma kendin çabala daha çabuk öğrenirsin iyi akşamlar. önce klavye üstünde egzersiz yap. parmakların hızlanır....

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri