Yamaha Tyros3 - Demo'larım

• Konbuyu başlatan BaTuH
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 18
  • Görünümler : 5K
Cevap: Yamaha Tyros3 - Demo'larım

Parçaları yorumlayarak çalan arkadaşlara hayran kalıyorum.Çok güzel olmuş ellerine sağlık.

ben merak ettiğim bi konu hocam odanın içinde foto çekilmişsiniz fakat onu nasıl çektiniz anlayamadım? neredeyse evin tavanına sıfır :s ???

ben merak ettiğim bi konu hocam odanın içinde foto çekilmişsiniz fakat onu nasıl çektiniz anlayamadım? neredeyse evin tavanına sıfır :s ???

Fotoğraf Makinesini mikrofon sehpasına yapıştırdık, böylece sürekli sabit durabiliyordu.. Sonra yukarı kaldırıp otomatik çektik :)

üstad ben şuan emo usbli pa800 kullanıyorum ve yamaha tayros3 e geçiş yapmak istiyorum yaptığım müzik tarzı genelde otelde çalıyorum batı ve otel işlerinde extra düğün çalıyorum.bu konuda yamaha tayros beni tatmin edermi görüşün nedir.bu konuda beni aydınlatırsan sevinirim.

üstad ben şuan emo usbli pa800 kullanıyorum ve yamaha tayros3 e geçiş yapmak istiyorum yaptığım müzik tarzı genelde otelde çalıyorum batı ve otel işlerinde extra düğün çalıyorum.bu konuda yamaha tayros beni tatmin edermi görüşün nedir.bu konuda beni aydınlatırsan sevinirim.

Hocam eklersen sana detaylı bilgi verebilirim.

zamazingo54@hotmail.com

Tyros 3 burda anlatmayla bitmez:D

ellerine sağlık.

ellerine sağlık batuh.çok güzel olmuş.armonilerin zenginliği ayrı bir güzellik katmış.soloyuda daha cazzımsı atsaymışın dahada şık olurdu diye düşünüyorum..bizlerle paylaştığın için çok teşekkürler..

Emeklerine sağlık kardeşim gayet güzel olmuş..Bazı arkadaşlar akorların değişik olduğunu belirtmiş..Çok kabaca jazz akorlarını açıklamak gerekirse kök akor kullanılmayan akorlardır..Mesela CM7'li (DoMajör 7 li) akor bastığınızda,ilgili tonunda D (Re) olduğunu farzedersek CM7'li akorun hiç D almadığını görürüz :) bu durumda kulağımıza farklı bir tını gelecektir..