Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Alet kıyaslamayın önce sorunu kendinizde arayın derim.her cihazın apayrı güzellikleri ve özellikleri var.Burhanettin abi sana bu konuda katılıyorum.Tyros2de zaman buldukça çalışmaların var. seni tebrik ve takdir ediyorum.ve boş konuşup sadece alet kıyaslaması yapanları kınıyorum.iyi çalışmalar.
frden slmlar haklisin mehmet kiyaslamak iyi degil ve bu bir gercek ama bazi artik ne yazdigini bilmeyenlermi yoksa kiskirtmak isdeyeip sonra gulen kesim olayi carpitip milleti boyle luzumsuz tartismaya itiyor yoksa keske turk mali org olsada herkes onu kullansa hic biri babamizin fabrikasinda yapilmiyor malesef bende acizane biseler yapmaya calisiyorum ama bende varim degil yamaha kullanan arkadaslari tesvik isdenirse biseler oluyor anlaminda ama iyi ama kotu ve bu konuda murhene gercek tskr ediyorum teknik konularda cok yardimci oldu tabi saliminde batuhun da hakkini yememek lazim onlarda bi sey oldugunda ilgileniyor sagolsunlar hersey bizler icin oyuzden butun yamahacilarin artik biseler yapmasinin zamani geldi diyorum herkese hayirli cumalar
Yapıcaz abi yapıcaz.Birlikte yapıcaz.Toplanıp hep beraber yapalım hemde.Bildiklerimizi ortaya koyup elbirliğiyle neler yapıldığını göstericez.
aynı demoyu armoni eşliği ile değilde türk müziğinde dem ses diye nitelendirdiğimiz eşlik ile paylaşıcam.kararı siz verin.bu loopu hazırladığım sete dahil etmeyi düşünüyorum.hoşunuza gitmezse daha farklı bir taksim editleyebilirim.
Keman taksimini Yay dem ile aynı şekilde kaydettim.