Yamaha tyros 4 mu yoksa Korg PA 800 mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

serhandsome

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Enst.
Yok
Selamlar arkadaslar

Kendime org almak istiyorum ama tereddut iciresindeyim.
Arkadaslarimin hepsi pa 800 ve pa2x pro kullaniyor ama gecen haftalarda Tyros 4 dinledim ve seslerine hayran kaldim.

Aceba siz hangisini tavsiye edersiniz ve neden? Sizce Turk muzigine hangi org daha guzel gider?

Bildigim kadariyla Korglar icin EMO usb si var...Turk styl ve sample sesleri baya cok bulunuyor. Aceba Tyros 4 icinde bu gecerlimi? Yamahanin Turk sample seslerinin kaletise nasil?

Simdiden yorumlariniz icin tesekkur ederim
Selamlar
Serhandsome

Cevap: Yamaha tyros 4 mu yoksa Korg PA 800 mu?

pa800 ü geç bir kere madem tyros4 aacak paran var o zaman pa3x al

valla bence 3 bin tl varsa al bi 800 piyasada istemedigin gibi kadar cok cesitli set var suan ama yamaha için aynı seyleri söyleyemem onunda setleri var ama 800 kadar cok değil sen kendi kullanım alalanına gore arastır o sekilde al bence kolay gelsin

tyros 4 mü yoksa pa800 mü:)üstadım bunun cevabı çok kolay bütçen ve mali durumun yerinde ise tabiki tyros 4...üstüne var mı?

tabii ki korg. ritime sese sample a para ödemeyeceğin tek marka korg şuan. çünkü piyasada tuttuğu için insanlar birbirine yardım ediyor ve devamlı bir paylaşım söz konusu.

bu konuyu açman hata tabikide korg pa800 hiç istemediğin kadar ritim ve sample ses bulunmaktadır tyros 4'de sanırım setler az bulunuyor..bence pa800

arkadaşlar yorumlarınızı dikkatli yapınız,

troys 4 yamahanın en son sürümü, tahminen fiatı 8000 lira (tahmindir daha fazlada olabilir)

pa 800 3700 4000 tl arası değişiyo fiatı,

aralarında dağlar kadar fark var,troys 4 2 adet pa 800 yapar,hatta pa 800 ü ikiye katlar,üç kere çarpar dört kere böler sonra çıkarır, :D

her yönden kat kat öne çıkıyo troys 4,eğerki paran varsa o kadar,alınacak klavye troys 4 dür

Moderatör tarafında düzenlendi:

Hazıra konmam üretirim diyorsan tyros 4. soundu tartışılmaz bi kere. Başlık zaten hatalı. Her ne kadar pa800 kullansamda başlık hatalı. tabiki tyros 4.

arkadaşım piyasadakı tum 800 setlerını toplasan 1 tyros 4 için alternatif bile olamaz

ben de arkadaşlara katılıyorum pa800 le t 4 dü nasıl kıyaslarsınız yav pa800 diyenleri n hiç biri t 4 dinlemiş acep sorbakalım veya görmüşlermi saund mu isten demode olmuş ritimler seslermi isten nedemek istediğimi anlamışsındır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...