Yamaha Türkiye Görev Değişimi

Dr.Salim

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
-
Dikkatinizi çekiti mi bilmiyorum ...

Yamaha artık Türkiye'de .

Yamaha'nın resmi sitesine 5 gün önce düşen habere göre Yamaha'nın kendisi artık Türkiye'de...

Türkiye'deki değerli müşterilerimiz,

Nisan 2013'ten itibaren İstanbul 'da bulunan Türkiye şubemizin ticari hayatına başladığını duyurmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.Merkezi Hamburg-Almanya'dan bulunan Yamaha Music Europe GmbH, Avrupa merkez organizasyonunun bir parçasıyız.

Müzik enstrümanlarımızın yanısıra gerek profesyonel gerekse tüketici ses sistemlerinin toptan satış ve pazarlaması konusunda yapacağımız çalışmalara ek olarak ülke genelinde Yamaha Müzik Okulları sistemini hayata geçirmek ve geliştirmeyi amaçlıyoruz.

Önceliğimiz müşterilerimize en iyi hizmeti sunabilmek ve temel amacımız Kando'yu (Japonca tutkusal bir etki ,izlenim) sizlerle birlikte yaratmak.

1887 yılında Japonya'da kurulduğundan itibaren Yamaha’nın 125. kuruluş yıldönümünü kutladığı 2013 yılında işe başlamak, bizim için ayrıca çok önemli bir anlam taşıyor.

Ürünlerimiz ve hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için aşağıdaki numaralardan ya da e-posta,web adresinden bize ulaşabilirsiniz.

Yamaha Music Europe GmbH
Merkezi Almanya Türkiye İstanbul Şubesi

Maslak Meydan Sokak No:5 Spring Giz Plaza
Bağımsız Böl. No:3, 34398 İstanbul

Tel: +90 212 999 80 10 / 11
Fax: +90 212 999 80 21

yamaha-turkey@gmx.yamaha.com

Ana sayfa - Yamaha - Türkiye

Saygılarımızla,

kaynak :Yamaha Müzik Türkiye Şubesi'ne Hoşgeldiniz! - Yamaha - Türkiye

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: Yamaha Türkiye Görev Değişimi

Salim Karde$ aslinda tam senlik! :) Seni havada kaparlar....

ben yaşlandım abi artık ... :)

yeni doğan bir oluşuma genç beyinler lazım :D

Ooohoooooo sen ya$landiysan bizde morukla$dik Salimim :) Seni büyük yerlerde görmek istiyoruz, istersen Yamaha Hiroshi Sasaki Ba$kanina bir tavsiyede bulunayim :)

bu güzel bir gelişme yamaha burda tüketiciyle iç içe olacak sorunları ve istekleri yerinde görecek buda aletlere yansıyacak tabi doğal olarak... salim ve batuh u es geçeceklerini sanmam bu onların stratejik bir hataları olur

do-re muziğin bize attığı kazığın hesabını kim soracak... sorarmı acaba bu yeni yamaha....

hehehehe abi kazık girdikten sonra sorulmuş sorulmamış neye yarar adamlar yıllarca bizlere neler neler yaptılar benim beklentim bu yeni yamahanın türkiye üzerinde köklü vede çok boyutlu bir proje hazırlayıp çekik gözlülere yaptırması klavye olarak türkiyeye hitap eden sıra dışı bir alet şart oldu sizlerden ricam kullanıcı olarak sıkıştıralım isteklerimizi her yöreden dile getirelim olmazmı ......

kampanya sürecinde doremüzik yıl sonu kotasını dolduruyor bu kampanya normaldir diyenler işte size kota kampanyanın bir komplo oldugu şimdi ortaya çıktı bu yamahada devrim demek aslında benim en sevindiyim nokta sayın can başarı salimi yamaha yeniden kazandı
şimdi bu olayın ardından yamahada bir çok süpriz yaşanacaktır buda kullanıcıya olumlu şekilde yansıyacak hadi hayırlısı bekleyip görücez

DORE Müzik artık Piranha Bayiliğini alır.

aslında çok şey istenilmiyorki sadece yazılımsal tüm ritim vede ses dosyalarını okuyan bir sistem :)

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

Geri