Yamaha s650 koma?

Ali Nalbant

Süper Paylaşımcı
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
KORG PA300 pa600 pa900 pa3x
KOMALAR KAYITLI ORGTA AMA BEN ANLIK KOMA VERMEK İSTİYORUM ŞARKI AKIŞINDA KAYITLI KOMA SADECE RE ÜZERİNDENMİ VAR ANLAMADIM ? not 2012 yılındayız hala orglarda koma menüde scale yok:)

Cevap: Yamaha s650 koma?

ali evdeki halının altına bak,belki oraya koymuşlardır komayı heheheheheheh

Hehehe kafamı karıştırdı o değilde yaşar abi evde deli gibi telefonumu arıyorum çaldıryrm yaw bu telefon nerde çalıyo evi altüst ettim meğerki cebimdeymiş karışık içince böyle oluyo :)

funcıtıona basılı tutarak anlık koma verebılırsın value tekerını up veya down yapman yeterlı olacaktır

KOMALAR KAYITLI ORGTA AMA BEN ANLIK KOMA VERMEK İSTİYORUM ŞARKI AKIŞINDA KAYITLI KOMA SADECE RE ÜZERİNDENMİ VAR ANLAMADIM ? not 2012 yılındayız hala orglarda koma menüde scale yok:)

o cihazı kullanmadım ama bazı setler komalı oluyor ve öylece kalıyor istesende komadan kurtulamıyorsun, eğer öyleyse seti değiştirmen gerekir yani komadan kurtulmak için

Ali hocam yolladığım ritmleri denedinmi ? Beğendinmi , tavsiyem style volumu 75-78 gibi
ayarlarsan verimli olur...
Saygılarımla,
Savaş ELVAN

Savaş hocam ben anlamıyorum ritim ses edit olayından yarın orgu sitede üye olan mıstık abiye bırakcm o kurcalıycak yılların uzmanı

Ritimler güzel her varyasyonu dolu elıne yüregıne sağlık