Yamaha-Roland-Korg-Ketron Satışları

keşanlı mustafa

Allah rahmet eylesin
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Yamaha Genos
2009 yılı toplam tüm ürünlerde satış rakamlarınu sunuyorum.

yamaha 4.721,00 milyon dolar çalışan kişi 26.803
roland 387,20 milyon dolar çalışan kişi 2.708
korg 173,50 milyon dolar çalışan kişi 290
ketron 6,00 milyon dolar çalışan kişi 21

Satış rakamı firmanın tüm dallarını kapsamaktadır.. Durgunluğun etkisiyle bazı şirketlerin zorlandığı, belki el değiştireceğini söyleyebiliriz...Krizi aşmak için ucuz modeller arka arkaya sunuluyor. Örneğin yamaha s 910,710 , roland GW8, korg pa 500,50

Moderatör tarafında düzenlendi:
hocam yamahanın çok satması normaldir bence
çünki yamaha bi sürü ürün var.
yamaha kameralar
yamaha arabalar
yamaha orglar felan baya çok çeşidi vardiye biliyom..
pppuuuuhaaaa.
muha.

hocam yamahanın çok satması normaldir bence
çünki yamaha bi sürü ürün var.
yamaha kameralar
yamaha arabalar
yamaha orglar felan baya çok çeşidi vardiye biliyom..
pppuuuuhaaaa.
muha.

mal çeşidi yamahada tabiki fazla...deniz motoru-yarış motoru-jet ski bile üretiyorlar...Ama rakiplerin toplam satışlarını 10 na katlamışlar.Bu da güç demek...

Paylaşım için teşekkürler sevgili dost.

evet bir zamanlar yamahada r6 hastasıydım almama ramak kalmıştı fakat son anda ailem için vaz geçtim beni burda bilen bilir ben bir motosiklet tutkunuyum halada içimde uktesi var enson kullandığım 250 lik cuper ım vardı ... kulup üyeliklerim yarışlar ve geziler hala unutamam hiç birini hepsi sıkı dostlarımdı.... işte yamaha danilince aklıma geli verdi birden bende şuan müzik aletini kullanıyorum or 700 tr v1 ve hakketten çok ama çok memnunum kalite başka bişi be... :D

Yamaha'nın tüm ürünleri Roland Korg ve Ketron'un tüm ürünleri bana çok mantıksız geldi. Yamaha motosiklet, gitar, bateri, keman, flüt, elektronik eşya vb. gibi bir sürü ürün üreten bir firma, geri kalan 3 firma ise sadece müziğe yoğunlaşmış firmalar, bi zahmet Yamaha 1. olsun yani. Sadece klavye satışları olan bir tablo olsaymış daha iyi olurmuş.

Yamaha'nın tüm ürünleri Roland Korg ve Ketron'un tüm ürünleri bana çok mantıksız geldi. Yamaha motosiklet, gitar, bateri, keman, flüt, elektronik eşya vb. gibi bir sürü ürün üreten bir firma, geri kalan 3 firma ise sadece müziğe yoğunlaşmış firmalar, bi zahmet Yamaha 1. olsun yani. Sadece klavye satışları olan bir tablo olsaymış daha iyi olurmuş.
o zaman firma muhasebe departmanlarına yazı yazın. ayrıntılı gelir tablosu, bilanço ve diğer detay tabloları size göndersinler....

yine yamaha farkı:)

mal çeşidi yamahada tabiki fazla...deniz motoru-yarış motoru-jet ski bile üretiyorlar...Ama rakiplerin toplam satışlarını 10 na katlamışlar.Bu da güç demek...

---------------------------
hocam----yamahanın mal sayısı 4.721 diye yazmışsınız..
bu malların hepsi türkiyedemi..
yoksa başka ülkelerdede yamahanın malları varmı.
bu sitedede bayaa bi yamahanın malları var ..
eger yamahanın malları sade türkiyede bu kadarsa
uuuuuu adamlar desene köşe.

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri