yamaha org servis desteği

aritaylan

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Enst.
a 300 tr
samsunda ikamet ediyorum, psr s500 modeli orgum var, 2. el aldığım için garanti kartı fatura vs yok ... ürünün arıza yapması durumunda servis desteği alacağımız yerler var mı arkadaşlar...

konuyu google da bayağı araştırdım ama sürekli yamahanın motorları ve ya başka ürünleri çıkıyor... lütfen yardımcı olur musunuz ...

Cevap: yamaha org servis desteği

istanbul da dtl teknik servis e göndereceksiniz netten tlf numarasını bula bilirsin

istanbulda dtl elektronik var ordan halledebilirsiniz. yamaha orglarının hepsine bakıyolar bildigim kadarıyla

teşkler bilgiler için... kargo olayı nasıl acaba ? sadece gönderirken mi ödüyoruz... birde org tamiri yaklaşık ne kadar masraf çıkarır ( arızasına göre değişir ama en sık hangi arızayı verir masraflı mıdırlar ?) tecrübeli arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim...

konuyu google da bayağı araştırdım ama sürekli yamahanın motorları ve ya başka ürünleri çıkıyor... lütfen yardımcı olur musunuz ...

Allah ta seni güldürsün emi :)

ben şimdiye kadar yamahanın arıza yaptıgını hiç duymadım. sadece pıtch bend arıza yapıyor oda önemli bişi değil sanırım 50 tl ye yapıyolar oda önemli bişi değil hemen yapılıyor.

arkadaşım istanbul beyoğlunda DTL elektronik var ve bu adamlar yamahacı.ben dün psr a300tr org,umu gönderdim ve bugün psr a300tr v2 olarak geri gönderdiler ve aldım,ve on numara olmuş org.60tlye versionunu yükselttiler...ayrıca kargo sana ait(gidiş dönüş)yurt içi kargo ile çalışıyorlar tel:02122938688/firma yetkilisi sayın can başar,ın tel:05322013974dür yardımcı olurlar..bende yardımcı olabildiysem nemutlu bana.....

yamaha tyr0s 2 ekranım arızalandı nasıl bulabilirim dtl hariç yardımcı labilecek arkadaş varmı tel 0452 311 51 21 ben egemen

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri