Yamaha Or700 V2 Plus Abe Kaynana Demo

• Konbuyu başlatan Djorhan
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 17
  • Görünümler : 4K

Djorhan

Altın
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Klarnet
Yamaha İle İlk Demom :D Picht Bend'e hala Alışamadım :D yalnız taylan ritimleri 80 den daha iyi çıkıyor darbuka ve davullar müthiş demoda çok belli olmuyor canlı dinleyince davullar çok tatlı geliyor :) hatalar affola

Yamaha Or700-V2-Plus Abe Kaynana

Cevap: Yamaha Or700 V2 Plus Abe Kaynana Demo

eline koluna sağlık orhanım ben sana demiştim yamaha çok iyi bir klavye....saundlar mükkemmel....en iyi ses bence yamahalarda...

Moderatör tarafında düzenlendi:

unutmadan bende pa 80 alacaktım durumu düzelttim mi ama or 700 v2 plusu duyunca caymıyor değilim ben v1 ni kullanmıştım çok memnun olmuştum plus hiç kullanmadım süper geldi bana kafam karıştı be akşam akşam...:)saygılar...

eline sağlık kardeşim.. çok güzel olmuş.. ritimler sesler güzel..

yorumlar için sagolun. ayhan abi walla ben pa80 dinledim or700 den önce almaya gitmiştim ama sesler ritimler çok boguk geldi yani artık hep standart ses ritimler artık tatmin etmiyor eskiden olsa tamam süperdi ama artık yeni aletler soundları duyunca sönüyor. zamanında teknoloji bu kadar ilerlemedigi için güzel geliyordu demekki. yamaha or700 v2 plusdaki ritimler çok hoş hele o trance pop dance ler yemin ederim sanki alette fl studio var inişler çıkışlar filtereler süper ya. ama ses açısından pek iyi degilm pek tatmin etmedi beni bazen ritimlerin ots lerine bakıyorum güzel sesler çıkıyor yaylılar elektrolar felan hemen reg e kayıt ediyorum :)

Sanırım yeni aletin ilk demosu.. Gayet güzel olmuş. Ben bu parçada sugar ritimini tavsiye ederim..

çok hatalar var picht bend ve tus takımına alışamadım hala :D zaten sugar golden 9/8 ritimi bu orgun kendi hafızasındaki belki editlenmiş halini diyorsundur.

güzel bir demo olmuş kardeşim.ayrıca ses olarak yamahalarda her org gibi ham seslerden birşey anlamazsın.işlemek gerek.voice sete girip sese biraz ayar yapıp birde üstüne efect eklersen inanki çıkan seslere inanamazsın.ayrıca yamahada sesi işlemek çok zor değildir parametreler toplanmıştır.korg ta daha zordur:)(korgun bütün aletlerini kullandım işim gücüm sesleri kurcalamaktı oradan biliyorum)ayrıca seslerin nüansları tane tane çıktığı için sesi iyi işlersen iki sesi birleştirmende gerkmiyor.böyle daha tatlı çıkıyor sesler.bence voice seti iyi kurcala:)

Yok abicim sesleri net alamamışım. Kulaklığımın kablosu ezilmiş ses found olunca algılayamadım. Zamanla alışırsınız alete pişman olmayacağınızı ümit ediyorum.. BAşarılar..

Batuh 'un düzenlemiş olduğu bi keman sesi var onu klavyeye yükle dinle bakalım böyle bir keman hangi klavyede dinledin??