Yamaha or700 v2 mi korg pa800 mü?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Yamaha or700 v2 mi korg pa800 mü?

Eğer hobi amaçlı kullanacaksanız fazla derine inmeye gerek yok bence.A1000TR bile sizi tatmin eder.Hatta az önce sitede ilanını görmüştüm.İzmir'den birisi tertemiz A1000TR'yi 1100 liraya satıyor.Bunu da düşünebilirsiniz.Ama daha yeni cihaz isterseniz pa800 ve ya or700 TR V2 alabilirsiniz.Pa800'ün fiyatı belli, Or700TR V2'ye göre yüksek.Ama bence her ikisi de sizi memnun eder.

Bence çok iyi cevaplar verilmiş. Eminim işine yaramıştır. Ben de OR700V2 kullanıyorum. Yapamayacağın hiç bir şey yok. PA800 de alabilirsin, o biraz daha üstün sanırım ama ne için... Amatör olarak kullanacaksan, o kadar fiyat farkını ödemeye ne gerek var. Youtube' daki demoları izlemen yeter. Mahareti olanlar, resmen konuşturuyor... Önemli olan da bu zaten.

merhabalar..

muğla yamaha bayii yörükoğlu müzikte 0r 700v2 yi dinleyebilirsiniz..

çok uzağa gitmene gerek yok..

merhabalar..

muğla yamaha bayii yörükoğlu müzikte 0r 700v2 yi dinleyebilirsiniz..

çok uzağa gitmene gerek yok..

"senlikci" ARKADAŞIM MERHABA..

SANIRIM SİZİNLE BİR ARA YAMAHA A1000 İÇİN GÖRÜŞMÜŞTÜM.UĞRAMAYA ÇALIŞAYIM.

TEŞEKKÜRLER...

Moderatör tarafında düzenlendi:

Arkadaşim şuan ben or 700 v2 kullaniyorum 16 yaşindayim ama emin ol korg bir adim daha önde her açidan bence korg al yamaha nin ritimleri korg kadar tokmakli değil bide pich bend yandan olduğu için satiyoken sorun oluyor

bu konu korgmu yamaha tartışmasına gitsin istemiyorum ama be şahsen pa800 alacak kadar cesur değilim.insan dokunmaya korkuyo bişey olucak diye.ben senelerdir yamaha kullandım 1000tr-or700v1-v2 ben ses çatlaması felan duymadım tuşesinde çok sert kullanmama rağmen en ufuk bi laçkalık olmadı.benim tafsiyem or700v2 kardeşim.

her iki aleti de kullanmış biri olarak. ikisininde kendine görew artısı eksisi var. ama benim gönlümde şu pa800 daha öndee. ama madem bu işi prof düşünmüyorsunuz o zaman or700v2 öneririm. v2 küçümsenecek bir alet değil. nevalesi bol bol var. o konuda hiç sıkıntı yok. ama prof düşünürüm ses yüklerim set yaparım derseniz o zaman sample bir alet pa800 daha mantıklı.

size en uygunu or700v2. hem para konusunda da çok ucuz. sitede zaten satan arkadaşlar var.ikinci el olarak. daha ucuza temin edebilirsiniz.
şimddiden hayırlı olsun. klavye org zevki bir başkadır hiçbir enstrumana benzemez.;)

Korg herzaman bir adım öndedir, Madem pa800 alamıyorusun, Pa55 al gec sıkılmadan yıllarca kullanırsın. sıkıntı yaşamazsın, alırken satarken nevale konusunda.
10 numara cihazdır,

senlikci arkadaş sizi 2 defa telden aradım ,yamaha or 700 v2 hakkında araştırma yapıp bana haber verecektiniz,yamaha or 700 v2 muğla yörükoğlu müzikte dinleyebilirsiniz uzağa gitmeye gerek yok demişsiniz ama haber falan vermediniz bize.neyse kardeş uzun lafın kısası 3 gün önce istanbuldan getirttim bir yamaha v2 plus.öğrenci bir arkadaştan aldım,mübarek naylonundan çıkmamış hakiki v2 plus arkada swithc falan yok iptal etmişler.4 kere çıkarıp çalmış daha.faturalı 1 yıl garantili kutulu geldi.2200 tl karşılığı satın aldım senlikci arkadaşım.

frden slmlar bence sen git tyros 2 3 4 birini sec korgla kurgla urasma madem pa800 alabilecek kadar maddi durumun var birazdaha zorla tyros serisinden al dunyayi izle bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...