Yamaha or 700 v2 mi a1000 tr mi

• Konbuyu başlatan ONUR0
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 19
  • Görünümler : 9K
Cevap: Yamaha or 700 v2 mi a1000 tr mi

peki arkadaşlar ketron sx3000 mi yamaha or 700 v2 mi..

Öncelikle merhabalar...

Ben de OR 700 V2 düşünüyordum;şimdi SX3000 sahibiyim.OR 700 ü bilmiyorum.Ancak SX 3000 ile iki deneme videosu yaptım.Fikir edinmende yardımcı olur umarım.Her iki cihaz da güzel klavyeler.Ben "SX 3000" e hayran kaldım.Bence cihazları mutlaka dene ve öyle karar ver.

İşte linkler :

1-) http://www.trakyamuzik.net/muzik/13329-ketron-sx3000-quotmihribanquot-turkusu.html

2-) http://www.trakyamuzik.net/muzik/13319-ketron-sx3000-quotgeorge-michael-careless-whisperquot.html

İyi günler dilerim.

Abicim yaşça benden büyüksünüz ve bu konuda daha tecrübelisiniz ben amatörüm daha elime org almadım ve polemik yaratmak amacım degil.. sadece kendime uygun orgu almak.. büyük bi ihtimal daha dogrusu yüzde yüz or700 v2 alcam .. tek korkum hiç bişey bilmeden bu kadar para verip hiç bişey ögrenemem yada aleti bozmam .. yinede teşekkür ederim

onur merhaba,

öncelikle bana göre OR 700 tr v2 müthiş performanslı ve sistemli bir cihaz.. bende merakla başlayıp bugünlerde nerdeyse biryerde çalabilecek cesarete sahip biriyim. bu duruma hemen hemen 2 senede çok çalışarak geldim.

OR 700 v2 teknolojik olarak kullanıcılarına birçok şey sağlıyor. bu cihazın nimetini tam olarak anlaman için daha düşük modellerde birkaç zaman çalışman lazım öyleki o cihazlarda eksik olan ve bu cihazda var olan yeniliği iyi analiz etmende yardımcı olacaktır. parçanın orjinaline yakın çalabilme, aklına gelen bir parçayı çalabilme durumu cihaz üzerindeki gerekli notalara basmakla oluyor. ilk etapta bu cihazı hiç düşünmemeni tavsiye ederim. A 1000 tr de hoş cihaz ama hiçbir zaman OR 700 v2 ile kıyaslanamaz. bunu bu iki cihazı kullananlar çok iyi bilir..

yamahanın A 300 TR serili öğretici bir cihazı var. bununla birçok yol katedebilirsin.. ilerleyen zamanlarda zaten ellerin yeni cihaz için sana uyarı yapacaktır.

saygılar..

Bilgilerin için teşekkür ederim..

eyvallah kardeşim...

bence de eğer hiç bilmiyorsan or700 yerine a300 alman çok çok daha iyi olacaktır.

Or700 hiç tereddüt etme

Arkadaşlar yamaha or 700 modelini inceledim sesler çok hoşuma gitti.Fakat hiç org kullanmadım yani amatörüm.Sizce hangisini alayım

yamaha or 700 v2
roland g 600
yamaha a1000 tr .. şimdiden teşekkürler.

Öncelikle merhaba...

Bence, G 600 ü kafandan çıkart bir kere.

OR700 ile A1000 kıyas edilmez hocam.OR700 tabiki.

Ancak bu işler maddiyata bakıyor malesef.Öncelikle maddi durumuna göre bir tercih yapacaksın doğal olarak.Size tavsiyem tabiki OR700 olur ancak A1000 de işinizi görecektir.

Son olarak şunu belirteyim ; "A1000 TR"lerin piyasası 1.000 TL-1.600 TL arası gördüğüm kadarıyla.Ortalama 1.250 TL civarı bir fiyatı var(temizliğine ve sahibine göre fiyat değişir tabi)
1.500 TL yi A1000 e vereceğinize ,eğer imkânınız var ise,maddi durumunuzu biraz daha zorlayıp 2.000 TL civarına ikinci el bir OR700 V2 almanız daha mantıklı olacaktır.

Cihazınız şimdiden hayırlı olsun...
İyi günler dilerim...

kardeşim bilinçlimi yapıyosunuz bu tartışmaları, or700 kıyasladıgın aletlere bak, atla eşek mukayese edilmez, ben bu tip konu açanların samimiyetine inanmıyorum

kardeşim bilinçlimi yapıyosunuz bu tartışmaları, or700 kıyasladıgın aletlere bak, atla eşek mukayese edilmez, ben bu tip konu açanların samimiyetine inanmıyorum

Kardeşim orglar hakkında bilgim yok bütçemde kısıtlı .. ben bütçemi zorlayıp or 700 mü alsam diyorum yoksa çok hevesli oldugum için hemen daha düşük bir model orgla başlamalıyım diyorum.. ya ben yanlış anlattım ya da siz yanlış anladınız ..