Yamaha OR 700 Mp3 Okumuyor..!

Cevap: Yamaha OR 700 Mp3 Okumuyor..!

can abi yapacagını şuan çalışmalar yapıldıgını açıkladı KADİR ABİ. eger yapılırsa çok büyük bir devrim olcak. yamaha aşırı gelişti gelişmeye de devam ediyor. hele saundu harika oldu bayıldım korgdan bin kat daha iyi. ben kendi fikirlerimi söylüyorum.

Can hocamızın çalışmaları çok hızlı ve güzel. Ben orgumu hem tamire hem v2plus yaptırmaya gönderdiğimde sağolsunlar ilgilerini hiç eksik etmediler. Hemencecik hallediverdiler. Üstadımız bu işten usanmazsa ve devamını getirir de mp3 çalması gibi değişik yenilikler için de çalışmalar yaparlarsa çok güzel olur. Tabii ki kendilerinin takdirlerine kalmış bir durum. Can bey'in çalışmalarından bahsettik bu arada selam göndermezsekte olmaz. Buradan üstada selamlarımı sunuyorum.

bu alet mp 3 okumaz arkadaşlar

abi çalışması var ama. can abi açıklama yapmıştı o projenin bitmesini sabırsızlıkla bekliyorum hatta mikrofon bile bağlanabilecek.

bu cihaz mp3 okur mikrofonda bağlanırsa çok satar ama sanmıyorum yapılcağını çünkü ucuz orglara yapılırsa daha üst modelini satamazlar herkes bundan alır

vala yamaha kullananlar için iyi olur yapılırsa kimbilir belki bigün bizde alırız

şu dönemde çok cüzi fiyatlara card reader'li mp3 okuyan aynı zamanda amfi girişli birçok decoder cihaz var. bence or 700 ve bu ayardaki diğer model cihazlarda mp3 özelliğinin olması çok çok devrim olmaz.

bu cihaz müzik üretmeli, üretileni replay yapmamalı..

saygılar...

yahu ne uzun uzun yazıyorsunuz, desenize yamaha roland gem ketron falan hepsi birer pa800 yapsın, her haltı aynı olsun üstüne kendi logolarını bassınlar diye? istediğimiz bu değil mi? farklılığa ne gerek var hepimiz herşeyiyle korgu kopyalamalı, kollamalı sevmeliyiz başka türlü rahat edemiyoruz..

Form Sitesinin İçinde Bi Dünya Alt Yapı MD ler var ordan ulasabilirsin kardeş