yamaha or 700 bağlama demo

• Konbuyu başlatan koton
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 25
  • Görünümler : 5K
Cevap: yamaha or 700 bağlama demo

Bu korg'dan başka birşey değil.. Or700'de böyle bağlama şimdiye kadar görülmedi duyulmadı yapılmadı.. :) Umarım yanılan biz oluruz diyeceğim de hiç öyle bir umudum yok.. Gene de ellerine emeğine sağlık.. Güzel çalışma..

bariz korg pa500 bu insanları kandırmayın.

arkadaşlar bu ritim or700 den çıkmaz :) keşke çıksada or700 ün demosu olsa bu.. demoyu koyan arkadaş sesi ve ritmi paylaşsın anca öyle inanırız :)

evet arkadaşlar bu ses ve ritim or 700 v2 dir biz bağlamının güzelliği gelince biz bağlama çaılyoruz yani bu işin en detay olarak tonlarını yapabiliyoruz delay revebler yani alet korg diyenler demoyu dinlesin korg bu ritim tonları yok istanbul beykoz müzisyenleri saygılar

evet arkadaşlar bu ses ve ritim or 700 v2 dir biz bağlamının güzelliği gelince biz bağlama çaılyoruz yani bu işin en detay olarak tonlarını yapabiliyoruz delay revebler yani alet korg diyenler demoyu dinlesin korg bu ritim tonları yok istanbul beykoz müzisyenleri saygılar

ustad ritim olabilir or700 ama baglama normal baglama mi yani orggun baglaması degil ben öyle anladım dogrumu biz ritim icin degil ses icin olamaz dedik :)

Arkadaşım çıktığı günden beri kullandığım aleti bana mı anlatıyorsun? Kendi ritimlerimi seslerimi kendim yazıyorum ben Or700'e, tüm kitleri ezbere biliyorum böyle davullar perküsyonlar yok Or700'de. Ayrıca Pa500TR'ye de özel set çalışmam olmuştu oradan biliyorum bu soundlar Cüneyt Ertaç soundları ya Pa500TR bu ya da Pa3x CE usb.

emreyusuf55 kardeşim elektro or 700 plus sesidir orgun bağlaması yani :)

madem öyle sesi ve ritmi paylaşın? ben kesinlikle inanmıyorum bu ses ve ritmin or700 den çıktığına..

madem öyle sesi ve ritmi paylaşın? ben kesinlikle inanmıyorum bu ses ve ritmin or700 den çıktığına..

kardeşim 3 milyarlık aletten bu ses çıkmıcak mı or 700 kullanmadım ama çıkabilir bence

kardeşim 3 milyarlık aletten bu ses çıkmıcak mı or 700 kullanmadım ama çıkabilir bence

yok kardeşim bu tonda çıkamaz.. çünki ne ritim nede ses yamaha ile alakasız.. umarım utanırız bu sözlerden, elektro çok güzel çünki