[Yamaha Kullanıcılarının Dikkatine].net :D

Cevap: [Yamaha Kullanıcılarının Dikkatine].net :D

salim hocam a1000 ile ilgili çalışmalar yani yeni ritim ve sesler de bulunup paylaşılacak mı sitenizde

Arkadaşlar hala A1000 den bahsediliyo ama bütün piyasadaki ritimlere baktığımda bugün A1000 için yazılmış 1000 lerce ritim var neye yetmiyo bukadar ritim çözemedim

salim kardeşim gercekten de sana yakışır böyle bir calışma inşallah hayırlıolur kolay gelsin

Arkadaşlar hala A1000 den bahsediliyo ama bütün piyasadaki ritimlere baktığımda bugün A1000 için yazılmış 1000 lerce ritim var neye yetmiyo bukadar ritim çözemedim

hocam geçen sene 6 ay kadar a1000tr kullandım tam 1000 küsür ritim indirdim hepsini de deneyemedim ve indirmediğim daha bir ton nevale vardı gerçekten aşırı derecede nevale var a1000 le ilgili ki çoğuda güzel ritimlerdi. hatta favori ritimlerim var isteyen olursa paylaşırım.

sayın salim,yanlış bilmiyorsam türkiyede yamaha deyince akla gelen ilk isimlerdensiniz,biz yamaha,cılara aslında böyle bir çalışma artık gerekliydi,sabırsızlıkla bekliyorum,saygılarımla gökhan:)

Hayırlı olsun Salim..

hayırlısı olsun salimcim

sen ne yaparsan güzel olur eyvallah sagol varol uzun ömürlü ol..

arkadaşlar varsa güzel ritimler paylaşında bizde kullanalım yalnız a1000 nin ses yöünüden büyük bir eksiği var a1000 aldım alalı daha adam gibi sesler göremedim mesela bir e 40 klarnet sesi gibi yada ona benzer bir ses bile yapamamışlar klarnetler berbat zurna desen onu hiç söylemeyim benim demek isteğim bu yeni sesler hadi ritimlerle yine idare ederiz ama ses lazım ses...............!!!!!!!!!