Yamaha Kullanıcılarına Duyuru --

• Konbuyu başlatan Dr.Salim
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 168
  • Görünümler : 37K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Yamaha Kullanıcılarına Duyuru --

Ya Servet ,
Ama her konuda böyle olmaz ki..Açıkcası içine ediliyor konuların (lafımı üstüne alınma,genel bir tanım)

Her yerde yakınırsak,bazı şeylerde güzelliği yitirir..Bizim ailemizi bilmeyen insan ise 'Bak görünmüyor,istekler yapılmıyor millet yakınıyor, Bunları çocuk yav' deyip geçer..
Ki senin tüm yakınmalarını bizler bilmiyoruz mu?

Ki sana ayrı birşey söyleceğim, senin bu yakınmaların çok ters tepki ediyor..Kulağımıza olur olmadık şeyler geliyor ve bundanda en çok Can Başar etkileniyor..

Her zaman sesini çıkart ama gidip kendin bir konu aç ;) Sorunlarım bunlar de.. ve her konununda başka yönlere sapmasını sağlamayın..Konuya açana hakarettir bu..

Salim neye nasip dedi ve neye kısmet oldu değil mi?.. Ayıptır

neyse batuh farklı yerlere hakikaten şimdi taşındı gibi oldu.salim abi den özür diliyorum ben bişe sordum salim abide cevapladı ve konu ile alakalıydı.can başarıda hazır her zaman aramızda göremiyoruz görüşümüzü iletelim dedim ki v2 konusunda açıklaması sonrası bunları dile getirme ihtiyacı hissettim.2 kişi arasında kısa bi bilgi ve fikir alışverişi olarak görülmeliydi.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Can Başar

Wersi pardon Tyros3

BOLDOR bey bu yazının sonundaki inlem işaretleri ne oluyor ya da ne anlama geliyor?

dedim ki,

Or700 v1,v2, A300 ve Tyros3 modelleri... (bunlara data yaplıacak/yapılan modeller)

eğerki, yamaha hakkında bazı bilgilere sahip olmak istiyorsanız siz de takip edebilirsiniz.

Elinizdeki A1000 şuan için data açısından beni bağlamıyor. Biz, her seferinde günümüze ve geleceğe yönelik çalışma yapmayıp, sürekli geriye dönüş mü yapmalıyız istenen bu mudur?

hiç bir zaman ilerlemeyip, yerimzde saydığımız yetmiyormuş gibi bir de geri geri mi gidelim?

Aynı Türkiye Gibi...

Geleceğe yönelik hiç bir yatırımı yoktur ama sürekli şanlı tarihiyle övünür...

Neti şu an açtığım için ancak cevap yazıyorum.DR salim ünlem işareti sadece neden A1000 içinde yok gibisinden dikkat çekmek içindi.Bayada dikkat çekmiş.Elimizdeki A1000 datası tabiki sizi bağlamaz dorudur.A1000 almam sizinle alakalı değil zaten.Herkes tabiki gelecekle ilgilenmelidir.Ben a300 gibi bir model varda a1000 gibi bir model yok diye merak etmiştim.Çip olayına gelince ben yamaha A1000 modeline yeni geçmiş biriyim.Roland serisini bırakıp Yamaha serisine geçmiş bulunmaktayım.Can bey gayet net açıklamış neden A1000 değil diye.Cevap gayet iyi ve mantıklı.Keşke konuyu açarken parantez içindekileri yazsaydınız.Yakın temastan vaz geçip mesafeli olmak daha uygun olacağı kanatindeyim.

Ben bir yazı daha yazmıştım konu içerisinde.

Eğerki o yazıyı da okusaydınız, o parantez içindekileri de daha net anlardınız.

adem balkan yamaha or700 v2

Naim Akbaş:tyros3 ve yakında motif xs6

ben a1000 kullanıyorum çipsiz saygılarımla

Öncelikle Herkese Selamlar
Ben Süha aranıza yeni katılıyorum
Yamaha a-300tr ile ilk başlarda öğrenmeye çalıştım ama bana yetmeyince
yaklaşık 1 ay önce or700tr v1 aldım. Alet Çok Güzel Bütün Yamaha modellerinin ritmlerini çalıyo neredeyse yeni yeni öğrenmeye başlıyorum Ustaların Yardımlarını Bekliyorum.

Onur Taşkın or700 v1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...