Yamaha ile 80'li yıllardan 2000'li yıllara video

volkanorg

Gold
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
a2000 v2 plus emo usb psr s950
Kamera : kdexpress

Anlatım : volkanorg

Senaryo : yok(tamamen doğaçlama:)

Aletler :psr-90(80'li yıllar :),Psr-4600(90'lı yıllar), Psr-A2000 v2plus(Adından anlaşılacağı gibi 2000'li yıllar)

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=6FyuC7Xvo1M]Yamaha Psr-A2000 & Psr-90 & Psr-4600 Bölüm1 - YouTube[/ame]

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=6kDwLgfekow]Yamaha Psr-A2000 & Psr-90 & Psr-4600 Bölüm2 - YouTube[/ame]

Cevap: Yamaha ile 80'li yıllardan 2000'li yıllara video

inan gözlerim doldu.psr 90 da psr 4500-4500 serisi aletleride o zamanlarda çok pahalı olduğu için alamadığım ama müzik mağazalarının camlarında saatlerce bakatığım aletlerdir:)Bu yüzden yamaha ile uzun yıllar sonra ancak Tyros 2 ile biaraya geldik ve şu an hala yamaha kullanıyorum.bize bu nostaljiyi yaşattığın için teşekkür ederim arkadaşım.Ellerine sağlık

psr 90 ve psr 6300 vardı bendede ne rtm ler yazardım bazen yazdığım rtm ler siliinirdi .. hey gidi gunler o zamanlardaki zevk kalmadı artık ......

Ankaralı hemşehrim resmen nostalji yaptın ellerine sağlık bir ara memleketime geldiğimde uğrayıp dinlemek isterim seni kardeşim.

evet gerçektende o zamanlar memur olarak çalışan rahmetli babamın tam 1 yıllık maaşıydı psr 4600....hey gidi günler

vay beee... zaman ne kadar da cabuk geciyormuş.....zaman tüneli gibi..iyi bir nostalji oldu valla...

teşekkürler arkadaşlar o aletlere gözüm gibi bakıyorum benimde o tarihlerde isteyipte alamadığım orglardan..........psr 90 ve 4600

ilk psr 62 ile tanışmıştım. o yılları getirttin şimdi aklıma eline emeğine sağlık teşekkürler

hemşerim süpersin yüreğine sağlık.benimde psr 48 ve psr 64 vardı nostalji oldu bunlar.mekana gelip dinlemek isterim seni. teşekkür ederiz

o yıllarda gerçek müzisyenler vardı ritim yazan v.s gibi,ama şimdi .... setler olmadan en üst düzey org ile canlı müzik yapamayanlar var.kendine müzisyen diyen mp 3 çüler.o yıllarda biz psr 70 ile canlı müzik yapıyorduk ama şimdi vatandaş 3x ile program yapamıyor mp3 çalıyor.

Moderatör tarafında düzenlendi: