Yamaha A300Tr V2-Ankaranın Bağları ...

Cevap: Yamaha A300Tr V2-Ankaranın Bağları ...

Gayet başarılı

bravo be hocam iyiymiş :) bide tempoyu biraz düşürseymişiniz daha da güzel olacakmış

Çok güzel ve hoş olmuş...

emeğine sağlık çok hoş olmuş.bualetten bendede var.ancak bu kadar olur,gayet güzel ve hoş olmuş.devamını beklerim,saygılar

emeğine sağlık çok hoş olmuş.bualetten bendede var.ancak bu kadar olur,gayet güzel ve hoş olmuş.devamını beklerim,saygılar

saolun arkadaşlar kardeşim valla en iyi şekilde aletin demolarını koymaya çalışıyorum beğenmenize sevindim ...

Paylaşım için teşekkürler kardeşim gayet güzel ve başarılı olmuş.

çok büyük ve iddialı konuşuyorum.. ben oyun havasında or700tr v2 plus çalan birisini a300tr v1 aletim ile her türlü ezerim :) içinde sonradan editlediğim ritimler sayesinde.. ve dostum sana bi tavsiye elektro sesini kullanırken bi oktav daha kalından çal ve arada harmony 5 i kullan.. 332.ci sesi voice + dual e ekle süper bi ses elde ediosn.. bi dene.. bu alet ile mükemmel sesler yakaladım ama kaydedilmediği için açıp kapayınca gidiyor...

çok büyük ve iddialı konuşuyorum.. ben oyun havasında or700tr v2 plus çalan birisini a300tr v1 aletim ile her türlü ezerim :) içinde sonradan editlediğim ritimler sayesinde.. ve dostum sana bi tavsiye elektro sesini kullanırken bi oktav daha kalından çal ve arada harmony 5 i kullan.. 332.ci sesi voice + dual e ekle süper bi ses elde ediosn.. bi dene.. bu alet ile mükemmel sesler yakaladım ama kaydedilmediği için açıp kapayınca gidiyor...

kardeşim çok büyük konuşmuşsun ... gerçekten herkesin aleti kendine göre güzeldir zaten 332. sesi biliyodum lead ses bende güzel sesler elde ediyorum ...

Bu alana bir cevap yazın...