yamaha a2000 mi,roland bk5 or mu,pa 600 mü

aydin1957

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Enst.
Yok
merhaba arkadaşlar, bendeniz amatör ev kullanıcısıyım,yeniliklere açık olan,sürekli keşfedebileceğim!! bir org alacağım fakat başlıktada belirttiğim gibi bu üç org tan hangisini almalıyım,pa 600 henüz piyasada yok fakat ingilterede var ve getirtebilirim, müzisyen arkadaşlar internette incelemişlerdir önerileriniz için şimdiden çok teşekkür ederim.

Cevap: yamaha a2000 mi,roland bk5 or mu,pa 600 mü

bence korg pa 600 u bir bekleyin derim. piyasaya girsin, islesinler ondan sonra karar verin,tabi aceleniz yoksa.ingilteredekiler bati versiyonudur QT olmasina dikkat edin,a2000 emo usbyle cikista,keza bk-5 rolanddan tam destek goruyor ama hala beklenen yerde degil,karar sizin,hayirli olsun......

Moderatör tarafında düzenlendi:

Sabredebilirseniz pa600 aletin piyasaya oturması için enaz 1yıl bu yùzden a2000 diyorum lost92 gökhan kardeşimde var fiyatıda uygun

bence korg pa 600 u bir bekleyin derim. piyasaya girsin, islesinler ondan sonra karar verin,tabi aceleniz yoksa.ingilteredekiler bati versiyonudur QT olmasina dikkat edin,a2000 emo usbyle cikista,keza bk-5 rolanddan tam destek goruyor ama hala beklenen yerde degil,karar sizin,hayirli olsun......

evet barış bey sizinle aynı fikirdeyim ,pa 600 qt net,ten araştırdığım kadarıyla daha ağır basıyor,a2000 ve bk-5 de hala birşeyler eksik sanki, pa 600 ün QT olması gerektiğinide biliyorum sağolun,nitelikli öneriniz için çok teşekkür ederim.

Sabredebilirseniz pa600 aletin piyasaya oturması için enaz 1yıl bu yùzden a2000 diyorum lost92 gökhan kardeşimde var fiyatıda uygun

ilgin için teşekkür ederim piyanistali ama ikinci el cihaz almayı tercih etmiyorum.

Ben 6 ay kadar önce yamaha a2000 aldım v1 hemde ama bana yetiyor ekmeğini yedim yicemde.Ben a2000 al derim emo set de al tatından yenmez ilk defa yamaha kullandım memnunum t4 ritimler batı çok fena ben memnunum ama cihazda dene hepsini dene..

ilgin için teşekkür ederim

alıcan kalvyeyi canlı bire bir dinle sonra karar ver kardişim
18 yıldır klavye kullanıyorum roland bk-5de kaldım çok menmunum
haa çok paran varsa daha iyilerini alabilirsin hepsi ayniişi görüyor ;)

a 2000 v2 puls ve emo usb tabiki 3x kullanıcısıyım bu arada saygılar