Yamaha A2000 En Yeni Demolar..

Cevap: Yamaha A2000 En Yeni Demolar..

yamaha farklı bir sound ritimler güzel ama sesler için aynı şeyi söyleyemem

Ellerine sağlık kardeşim, bir şöyle çalamadık hala şu aleti valla :)
Hastasıyım düğüncülerin :)

Yamahada salim abi gibiler oldukça YAMAHA fevkalâdenin fevkinde bir marka olur ve çoğu markayı geçer. Bana pek fazla ses gerekmiyo bütün parçaları sazımla çalıyorum damat vb gibileride saolsun set çıkaran abiler midi yapmışlar ordan çalıyorum. Bana göre en iyi marka YAMAHA.

güzel çalışmalar, özellikle kerimoğlu (4. parça) müthiş... hayde bre efeler.

Bencede 1 ve 4 guzel olmus...
Elinize saglik...
Yanliz eco usb deki gibi bir ud sesine rast gelmedim daha emo originalde olmaihtimali var o ayri ;)

bence ritmler çok iyi seslerlede oynanınca daha iyi olacağını düşünüyorum

ellerine sağlık güzel olmuşlar. yazılmış bir klarnet sesi varmı onunlada bi eser çalarsan sevinirim merak ettin nası

ellerine sağlık güzel olmuşlar. yazılmış bir klarnet sesi varmı onunlada bi eser çalarsan sevinirim merak ettin nası
Hocam klarnet, yaylı ve diğer sesler pek iç açıcı değil. Çift ses birleştirip üzerinde oynamalar yapmak gerekiyor.. Bu da zaman alacaktır.
Aletin en güzel özelliği, mp3 dosyalarını pc'de wav formatına çevirdikten sonra usb'den okuyor olması. Ritimleri de USB'den okuyor. Bu şekilde orjinal enstruman seslerini tekrar tekrar dinleyip orjinale yakın sesler editlenebilir.
Hoparlöründe mi kaynaklı yoksa ses işlemcisinden mi tam olarak bilemiyorum ama sound olarak net'lik yok alette.. Ben daha önce sx3000 kullanmıştım, ses ve ritimler çok net'ti.. Belki işlendikten sonra net'lik artar..

Ellerine sağlık kardeşim, bir şöyle çalamadık hala şu aleti valla :)
Hastasıyım düğüncülerin :)
Hocam yorum için teşekkürler.
Ben de ev kullanıcısıyım. Düğüncü felan değilim. Vazgeçilmez bi tutku bu işte, ne yapsak kendi zevkimiz için yapıyoruz. Bu işi severek yapıp para kazanan arkadaşlara hastayım..

bi demo dinlersin ben beyenmedim bu ritmi başka ritim yokmu cevabı bence ÇOK BASİT arkadaşalar basit bi demoyla bu kadar çabuk karar vermeyin derim ben saygılar ellerine sağlık süper demolar bence...