Yamaha a2000 emo set konusu.

İyiki Doğdunuz :)

Cevap: Yamaha a2000 emo set konusu.

:)
Abi Tyros'ta user dataları koruyacak bir sistem yok o yüzden Emo yaptığı çalışmalar için Do-Re'den peşin bir para alacaktı ve Do-Re de bu seti dağıtacaktı.

Ancak A2000de protect yani korumalı veriler oluşturmak mümkün. Yani orgun seri numarasına endeksli setler oluşturulabiliyor. Bu durumda Emo ve Emo gibi ücretli çalışma yapan arkadaşlar kendi setlerini hazırlayıp satabilirler ancak bildiğim kadarıyla tek eksik bu setleri korumalı yapan programın eksikliği.

Bence o program kilidi paketin açılmaması içindir yani yamaha nın a2000 için yaptığı paketlerin içeriğinin açılmaması içindir başka markalar bu sampleleri kullanamasın diye yoksa paket paylaşılabiliyor sonuçta emo nun paketide dağılabilir:D aman pakete dikkat.:) yani a2000 paket yüklerken herhangi bir şifre numara serial istemediğine göre bu mümkün değil yoksa istiyormu ben sanmıyorum, eğer istiyorsa o zaman olabilir ama bu seferde orglar internete bağlanıp yüklemiyorlar ya her orgun ip numarasıda olmadığına göre yani ben bir paketi yükledim sonra o paketi başka orga yükledim iki org nerden bilecek başka orga yüklendiğini kendi aralarında telepatiyle haberleşiyorlarsa olabilir.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Tyrosa Hakan Arkadas cok guzel bir calisma yapiyordu ama malesef vazgecti yada vazgecirdiler Ne alem Yaf insan cidden tiksiniyor yasananlardan...
Insan olana Kilit mi lazim illaki, yazik...

ben bugün emonun facebook sayfasında okudum a2000 için çalışmaların hızlandıgı ve şu an bütün agırlıgın a2000 üzerinde oldugunu bizzat emrah kendisi yazmış ama tarih yok arkadaşlar çıkacakmı evet çıkacak emo müzikle tlf la görüştüyüm kadarıyla çok yakın zamanda kimse merak etmesin

Yafff kardeş ler hepiz bu piyasanın için deyiz set cıksa inanının a2000 t 3 t4 lerden daha fazla satacak ama gel gelim kesin bir duygu yok ne salim ne emeo bişey yazmıyor kardeşlerim nasıl bekleyelim nasıl de re müzike sitem etmeyelim haaaa ben kimseninin düşlmanı deilem ama set istiyoruz kardeşim ben bu aleti almak için or 700 plulus verdim ve para verdim benim gibi kactane insan var bi ses ver do re müzik sen den de ses cıkmasssa ondan sonrsaı mechul isyan etttir meyin yafff adamı hic yapamıyorsanız ver can başara bak adam neler yaptı or700 bekletmeye gerek yok sezon geldi İŞTE BAZEN İNANIN BÖLE GÜZEL BİR ALETİN KIYMETİNİ MÜZİSYEN BİLİYOR AMA NE SATICI NEDE İTHALATCI BİLİYOR HADİ BAKALIM SİZ YAPTIRMAYIN YILLLAR BOYU YAMAHA NASIL İTHAL EDİLİR MÜZİSYEN ALMAZSA AZCIK SİZDE MÜZİS YENE YARDIMCI OL CEKİK GÖZLÜLÜ ......... BASTIR BİRAZ YAFFF PROGRAMMI NE HATSA GÖNDERSİNLE O ŞAHISLAR BURDA BEN KENDİ İYİLİKİM DÜŞÜNÜRÜM SENİN DÜNYADA KAC SATIĞINI DÜŞÜNMEM GEREKİRSE SÖVERİM SİTEDEN ATACAKLARINI BİLE BİLSEM ADMİNLER KUSARA BAKMAYIN AMA BAZE T BU KAD AR FELLLAH LAR GELİYOR

SİZ EMOYA GÜVENEREKMİ A2000 ALDINIZ BOŞVERİN ARKADAŞLAR SALİM İLE BATUHAN Bİ ÇALIŞMA YApSA EMOYU 2 İLE ÇARPAR 4E BÖLER YAMAHA NIN UZMANLARI BELLİ PROF UZMAN DR.CAN BAŞAR DR.SALİM DR.BATUHAN:):).

Aldıktan 4 gün sonra sattım A2000 i henüz yeniyken, garantisi varken, ve para ediyorken. Bir sürüde zararım oldu ama ne yapalım boş aleti, yada şöyle söyleyeyim, A1000 in usb li ve pitcbender lisini 3000 liraya kullanmak zoruma gitti. Bekle allah bekle ne olacağı belli değil, insan kafayı yiyor, seni çok iyi anlıyorum recep 70 kardeşim, insan önceki orgunun (or700 v2 plus) üstüne bi dünya para verip onun 10 da 1 i bile etmeyen bir orga sahip olnunca dayanamıyor. Ha set yapılır alet uçar ozaman lafım yok, ama insan az bi ilgi alaka yada bilgilendirici mesaj istiyor. oda yok, ozaman ne diye satıyorsunuz bu aletleri dore müzik, Yamaha kullananları neden küstürüyorsunuz, neden kendi ipinizi çekiyorsunuz....

Aldıktan 4 gün sonra sattım A2000 i henüz yeniyken, garantisi varken, ve para ediyorken. Bir sürüde zararım oldu ama ne yapalım boş aleti, yada şöyle söyleyeyim, A1000 in usb li ve pitcbender lisini 3000 liraya kullanmak zoruma gitti. Bekle allah bekle ne olacağı belli değil, insan kafayı yiyor, seni çok iyi anlıyorum recep 70 kardeşim, insan önceki orgunun (or700 v2 plus) üstüne bi dünya para verip onun 10 da 1 i bile etmeyen bir orga sahip olnunca dayanamıyor. Ha set yapılır alet uçar ozaman lafım yok, ama insan az bi ilgi alaka yada bilgilendirici mesaj istiyor. oda yok, ozaman ne diye satıyorsunuz bu aletleri dore müzik, Yamaha kullananları neden küstürüyorsunuz, neden kendi ipinizi çekiyorsunuz....

Üstad sana aynen katılıyorum... a2000 in saundu a1000tr den çok çok daha iyi, eminim'ki çok daha güzel şeylerde yapılabilir o alete.. pa800 ayarında bi klavye olabilir üzerinde ciddi bi çalışma olsa.. ama nerde?

Salim-batuh olmasa Yamaha Tr'de bi org satamaz, Ha salim-batuh-emo iş birliği ile bi kaç set çıksa adam akıllı bu orgu kimsede yerinde tutamaz buna inanıyorum...

Yamaha 40 yılda bi doğru iş yaptı (pich bender Korg gibi olması) ama ondan ötesine gidemedi...

Yamaha almayalım arkadaşlar..bizi ciddiye almayan çekik gözlü yaratıkların ürünleri ne kadar kalitelide olsa boykot edelim!...

Bizde yetkililerden bir açıklama bekliyoruz.En azından biraz demo olsa o yeni sampleleri ritimleri duysak.Aklımızda soru işareti olmaz en azından.Daha net karar verebiliriz o zaman.

Dogru 3, 5 demo atilsa yapilan calismayla ilgili en azindan bekleyenlerin icine Su serper...
Zaman lazim Bu klavye icin korgun guzelligi pa80 den sonraki her model guzel bi Miras aldi...
Suan pa3x setler dolaniyor ortada cihaz cikar cikmaz AMA gecen bir arkadas sitem etmis yokmu Allah icin 1 tane pa3x seti diye olanlarin hepsi pa800 ve pa2x den devsirme ki kokene indikmi taaa pa80 e kadar gider Bu soy agaci ;)

yav yamahada ritim yok,diyolarla korgda bol heheh isde oda ayni 800 den pa2 sagdan soldan convert ritimler isde hepsi ayni emo bekliyo emoda kral heheh cani isderse himmet ediyor cani isdemezse uyuyor milletde suc yokmu var herkes biseyler yapma cabasinda degil birisi yapsada kullansak biraz kendinizi zorlayin beyler salimde olmasa valla yamaha da gum