Cevap: Yamaha a2000 emo set konusu.
Bence o program kilidi paketin açılmaması içindir yani yamaha nın a2000 için yaptığı paketlerin içeriğinin açılmaması içindir başka markalar bu sampleleri kullanamasın diye yoksa paket paylaşılabiliyor sonuçta emo nun paketide dağılabilir
aman pakete dikkat.
yani a2000 paket yüklerken herhangi bir şifre numara serial istemediğine göre bu mümkün değil yoksa istiyormu ben sanmıyorum, eğer istiyorsa o zaman olabilir ama bu seferde orglar internete bağlanıp yüklemiyorlar ya her orgun ip numarasıda olmadığına göre yani ben bir paketi yükledim sonra o paketi başka orga yükledim iki org nerden bilecek başka orga yüklendiğini kendi aralarında telepatiyle haberleşiyorlarsa olabilir.
Abi Tyros'ta user dataları koruyacak bir sistem yok o yüzden Emo yaptığı çalışmalar için Do-Re'den peşin bir para alacaktı ve Do-Re de bu seti dağıtacaktı.
Ancak A2000de protect yani korumalı veriler oluşturmak mümkün. Yani orgun seri numarasına endeksli setler oluşturulabiliyor. Bu durumda Emo ve Emo gibi ücretli çalışma yapan arkadaşlar kendi setlerini hazırlayıp satabilirler ancak bildiğim kadarıyla tek eksik bu setleri korumalı yapan programın eksikliği.
Bence o program kilidi paketin açılmaması içindir yani yamaha nın a2000 için yaptığı paketlerin içeriğinin açılmaması içindir başka markalar bu sampleleri kullanamasın diye yoksa paket paylaşılabiliyor sonuçta emo nun paketide dağılabilir
Moderatör tarafında düzenlendi: