yunus_53 paylaşımcı üye Vip Üye 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 12 Kas 2008 Mesajlar 1,226 Tepkime puanı 3 Puanları 38 Konum RİZE Enst. XD9 PLUS 3 5 Ağu 2012 #1 LAMBADA by Yunus Murtezaoğlu on SoundCloud - Create, record and share your sounds for free
DreamSongs **Müzik** Yönetici Administrator Vip Üye 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 14 Tem 2008 Mesajlar 1,795 Tepkime puanı 8 Puanları 38 Konum Ankara Enst. Yamaha,Roland,Epiphone Gitar 6 Ağu 2012 #2 Cevap: Yamaha a 300 tr v2 l a m b a d a Ellerine sağlık hocam epeydir demo yapmıyordun özlemişiz
yunus_53 paylaşımcı üye Vip Üye 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 12 Kas 2008 Mesajlar 1,226 Tepkime puanı 3 Puanları 38 Konum RİZE Enst. XD9 PLUS 3 6 Ağu 2012 #3 Cevap: Yamaha a 300 tr v2 l a m b a d a DreamSongs' Alıntı: Ellerine sağlık hocam epeydir demo yapmıyordun özlemişiz Genişletmek için tıkla ... nazik yorumun için teşekkür ederim dreamsogs: bende sizleri çok özlüyorum.. o yüzden işten güçten fırsat buldukça tüm vaktımı buraya ayırmaya çalışıyorum.görüşmek üzere ..iyi forumlar dilerim.
Cevap: Yamaha a 300 tr v2 l a m b a d a DreamSongs' Alıntı: Ellerine sağlık hocam epeydir demo yapmıyordun özlemişiz Genişletmek için tıkla ... nazik yorumun için teşekkür ederim dreamsogs: bende sizleri çok özlüyorum.. o yüzden işten güçten fırsat buldukça tüm vaktımı buraya ayırmaya çalışıyorum.görüşmek üzere ..iyi forumlar dilerim.