yamaha A 2000 için Wav formatında loop taksimler

• Konbuyu başlatan srkn76
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 40
  • Görünümler : 18K
Cevap: yamaha A 2000 için Wav formatında loop taksimler

teşekkürler ben de merak ediyordum ama bilmediğim için üzerine düşmedim paylaşım için teşekkürler

arkadaşlar anyamadığım bişey var a2000 bu loop ları direk m okuyor multi ped gibi ritim gibi mi yani kulanabiliyomuyuz ritim esnasında yoksa midi çalar gibi ayrı mı çaları merak ettim...

ilk altı loop yanı baglama olanlar calmıo. fıle not found gıbı bı hata verıyo.halbukı pc de calıo onlar, nedendir acaba..:

ilk altı loop yanı baglama olanlar calmıo. fıle not found gıbı bı hata verıyo.halbukı pc de calıo onlar, nedendir acaba..:

isimin bilgisayarda bağlama olarak değil de baglama olarak değiştirirsen çalar abicim.

bilgisayarda isim verirken 'ı,İ,Ö,ö,ç,Ç,ü,Ü,ğ,Ğ,ş,Ş' karakterlerini kullanmayın.

birde WAVE konverti yaparken 44100Hz, 16bit çözünürlüğüne dikkat edin.

isim olarak zaten balama gecıo daconvert falan yapmadım wav dıye oburkuler caldı..bende anlam veremedım...

bazılarını bende çalamadım.convert programından mı başka bişeyden mi bende anlamadım.araştıracağım.

isimlere bilgisayardan bakın orgtan değil...

yani tek sorun isimler diyorsun salim öyle mi?bir bakayım hemen o zaman.çünkü bu loopların hepsini aynı anda convert ettim.dğerleri çalışıp birkaçı çalışmıyorsa dediğin çok mantıklı gibi geliyor.

paylaşım için çok sağol abi emeğine sağlık...

Bu alana bir cevap yazın...