Yamaha a 1000 cip taktirma

emreyusuf55

**Müzik**
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
SAZ
ben tekirdag cerkezkoyde yasiyorum bende yamaha a1000 var cip taktirmak istiyorum corluda bu isi yapan varmi corlulu piyanistler e sorum corluda takas 2 ci org satan yerler varmi bilgi verirseniz sevinirim cip takan yer istanbulda nerede ve kac paraya takiliyor bilen varsa yardimci olursaniz sevinirim tskler

Cevap: Yamaha a 1000 cip taktirma

bu işlemi yapan tek yetkili kurum dtl elektroniktir. arkadaşım.

proje sahibi dtl elektronik kurucusu can başar olup şu anda kardeşleri hizmet vermeye devam etmektedir.

dtl elektronik yetkili servis galipdede cad. nakkas çıkmazı tünel/beyoğlu/ist

iletişim 0 212 2924897

ayrıca ellerinde bu romlardan kaldımı onuda bilmiyorum ama görüşürseniz detaylı bilgi alabilirsinz.

yanlış hatırlamıyorsam tr dönüştürme işlem ücreti 150 euro idi.

tskler ustad tunel muzik aslan pasajinda olmasi lazim yanlis hatırlamıyorsam ilgin icin tskler

YAMAN MÜZİK EVİ ADEM YAMAN;
ADRES, Tülümenler iş merkezi no:2 TELEFON 0282 652 32 62. ÇORLU TEKİRDAĞ.

Hiçbir müzik evini veya teknik servisi aramıyorsun..

Arayacağın kişi :

CAN BAŞAR

0532 201 39 74

Psr a1000 modeli için çip çok az sayıda kalmıştı.. Bu durumuda projeyi yapan kişiyle yani Can Başar ile konuşman gerekiyor..

Başka yerler yapamaz yani dikkat et kazıklanmayasın..

Hiçbir müzik evini veya teknik servisi aramıyorsun..

Arayacağın kişi :

CAN BAŞAR

0532 201 39 74

Psr a1000 modeli için çip çok az sayıda kalmıştı.. Bu durumuda projeyi yapan kişiyle yani Can Başar ile konuşman gerekiyor..

Başka yerler yapamaz yani dikkat et kazıklanmayasın..

BaTuH hocam bende Psr a300 e çip taktırmayı düşünüyorum acaba maliyeti nekadar oluyor bir fikriniz varmı...yani su anki haliyle fazla randıman alamıyorum acıkcası arap rithmler var canımı sıkıyor artık... batı ve türk rithmleri olsa süper olucak Can BAŞAR hocam a300 e de çip takıyomudur...

saygılar...

BaTuH hocam bende Psr a300 e çip taktırmayı düşünüyorum acaba maliyeti nekadar oluyor bir fikriniz varmı...yani su anki haliyle fazla randıman alamıyorum acıkcası arap rithmler var canımı sıkıyor artık... batı ve türk rithmleri olsa süper olucak Can BAŞAR hocam a300 e de çip takıyomudur...

saygılar...

Zaten çipi yapan o :D Neden takmasın.. Ki Psr a300tr v2 demolarını dinle, açıkcası çok fark yaşarsın.. Taktırmanı öneririm

Sende onu arayıp görüşebilirsin

konu yanlız çip taktırmayla ilgili değil.! arkadaş aynı zamanda orgunuda takasa vermek için çorluda bu işleri yapan bir adres istiyor .
çip olayı için CAN BAŞAR tabiiki tek adrestir .

Kendisi tünel müzik falan yazdığı için öyle dedim, nolur nolmaz diye..

Kendisi tünel müzik falan yazdığı için öyle dedim, nolur nolmaz diye..

uyarın için teşekkürler .:) aç kurtlarda azmıştır heralde:eek: malum, durum karakış:;)