Yamaha 5000

İyiki Doğdunuz :)

ertan1970

-Altın-
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
pa 600
Degerli doslarim sizinle paylasmak istedigim konu yamaha a 5000 hakindaki görüslermi dile getirmek istiyorum ilk yamaha yi tanidigimda s770 ile basladim emo set ile bambaska bir yere vardim burda Emrah hocamizda unutmayalim (GEREKIRSE YINE EMO SETINI ALIRIM) s770 i uzun zaman kulandiktan sonra paylasim az oldugundan yamahayi elimden cikartim korga geri dönüs yapmistim ve korg pa 700 4 sene sonra malesef kendi hatam olarak orgumu bozudum ne alsam diye bir türlü karar veremeyip yamaha n a 5000 karar verdim
ve a 5000 hakinda 6 ay kulanarak ve halende kulanyorum görüslermi dile getrmek istiyorum
yamaha a 5000 harika bir alet diyebilrim bu harikalari basta Emrah ve Murat Güle hocamizin emeklerine borclu oldugumu söyleyebilirim cünkü icindeki sesler ve ritimler onlarin eserleri
icindeki ritimler hemen hemen her yöreye göre yapilmis zaten herkesdende set alnmaz interneteki tanitim vidolarina pek inanmayiniz set yapan tanlmis ustalardan almaniz daha saglikli olur ve hata a 5000 in extern set sorunu oldugunu hicte düsünmüyorum
Edit ile ritimleri kendinize göre dizayn etmenizi tavsiyede bulunuyoum öylece istedigniz ritimlere ulasirsiniz üstelik sitede paylasim bölümünde eksik olan rtimlerinizi tamamliyabilirsiniz
Bu yazdiklarim baska marka orglari kötülemek veyada elestri etmek icin kesinlikle degil sadece a 5000 in icindeki fabrika ritimleri bile bir alacaniz set kadar güclü oldugunu dile getirmek istedim
icindeki seslerde hemen hemen hepsi mevcut biraz ayar yaparsaniz sonucta siz kazanirsiniz bosuna paranizi vermesiniz

Saygilar