Yamah S950 DO-RE stoklarına girmiş

Cevap: Yamah S950 DO-RE stoklarına girmiş

sonunda gelmiş.ben aradığımda fiyatının 1900 euro olacağı söylenmişti 2084 euro bu alet için çok fazla bence.

arkadaslar ayrıca s950 emo usb ile uyumlu değilmiş yani direk takıp kullanılamıyor emonun s950 ye tekrar uyarlaması gerekiyormuş böylede bir çalışma yokmuş emo sadece a2000 üzerinde çalışacakmış bende almayı düşünüyordum vazgeçtim.

ayrıcan ilave edeyim a2000 veya bk5 de emo müziğin ses ve ritmlerini dinlemedim herkes çok methediyor ama ne hikmetse s650 ve düz a2000 için yamahaya yaptıkları expansion paketteki sesler ve ritmler oldukça kötü olmuş, bu kadar parayı verip yamaha emo expansion pakete güvenilmez...

Tyros serisi ayarında bir kasa ve kullanıcıya açık 512 ram koysunlar.Ancak o zaman o parayı hakeder. Şuanki mevcut durumla aşırı pahalı

arkadaslar ayrıca s950 emo usb ile uyumlu değilmiş yani direk takıp kullanılamıyor emonun s950 ye tekrar uyarlaması gerekiyormuş böylede bir çalışma yokmuş emo sadece a2000 üzerinde çalışacakmış bende almayı düşünüyordum vazgeçtim.

arkadaslar yanlış bilgi almışız kusura bakmayın s950 emo usb ile uyumludur tekrar konuştuk

o parayı verecek kereviz bulurlarsa satsınlar 1000 euro olursa anca alırım zaten alıcı cıkmassa mecburen indirime giderler... emo usb desteklemesi cok güzel olay....

benimde niyetim bu aleti almaktı ama şimdi A 2000 i nasıl değerlendireğiz ki:)öldüm fiyatına gider.

bekleyecez hocam zarar etmek istemiyorsak bekleyecez a2000 zaten dip seviyeye indi altına eyfer kulesini dayasak fiyat doğrulmaz mecburen s950 nın duşmesini bekleyecez...

Bu s950 a2000 den daha mı iyi.Ne farkı var ki A2000 ile....